"Mosley, Monaco GP'yi Gölgelemeyecek"

yazar:

kategori:

BMW Motor Sporları Patronu Mario Theissen’e göre bu hafta sonu Monaco GP’ye katılacak olan Mosley yarışı gölgeleyemeyecek.

Mosley’in News of The World adlı gazetenin ortaya çıkardığı skandalın ardından ilk defa yarın(perşembe) Monaco padoğuna gelmesi bekleniyor.

Mosley bugün özel ofisinde kaldı ve bugün padokta görünmedi. Ancak autosport.com’da çıkan habere göre Mosley, Ferrari Takım Patronu Stefano Domenicali ve Tasarım Danışmanı Rory Byrne; ve Renault Takım Patronu Flavio Briatore ve Mühendislik Başkanı Pat Symonds ile bugün görüştü.

Mosley’in tekrar padoğa gelmesi ile medyanın büyük ilgisi olacak olmasına rağmen Theissen genel yoğunluğun pist üzerinde olacağını söyledi.

Mosley’in gelmesinden endişelenip endişelenmediğinin sorulması üzerinde Theissen "Böyle olduğunu düşünmüyorum ve bunu beklemiyorum. Tüm hafta sonu bunun baskın konu olacağını düşünmüyorum." dedi.

Bazı takım patronlarının Mosley ile görüntülenmemeye özen göstereceği haberlerine rağmen Theissen, kendisi için böyle bir şeyin olmadığını söyledi ancak uyardı: "Onu aramıyorum."

Şu ana kadar Mosley’i eleştiren tek pilot olan Mark Webber de Mosley’in padokta görüntüleneceği için endişeli olmadığını söyledi.

Webber "Beyler, dürüst olmak gerekirse ben yatağa neler olacağını düşünerek girmeyeceğim. Bunun için uykumu çok fazla harcamayam. O kendisi için kararları verebilecek kadar büyük ve olgun birisi ve ne olacaksa bu hafta sonu olacak."

"Beler olacağını göreceğiz. Aynı zamanda 3 Haziran’da da ne olacağını göreceğiz. Onun varlığında nasıl hissedeceğimizi ve insanların nasıl durumu idare ettiğini göreceğiz. Açıkçası skandal ortaya çıktıktan sonra ilk defa bu olacak ve o buradayken tepkinin nasıl olacağını göreceğiz." dedi.

Diğerlerinin konu hakkında yorum yapmaması karşısında şaşırıp şaşırmadığının sorulması üzerine Webber "Hayır, şaşırmadım. Çoğu "yorum yok" dedi çünkü bu kolay olanı."

"Eğer birisi bana bir futbol maçı ya da herhangi bir şey hakkında ne düşündüğümü sorarsa bunu düşünürüm… ve biliyorsunuz ben 31 yaşındayım, birisi iyi ya da kötü olduğu hakkında soru sorarsa neden ne düşündüğünüzü söyleyemezsiniz ki? Bu sadece düşünce. Dünya’yı sarsacak bir şey değil." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir