"Webber'in Geleceği Güvende"

yazar:

kategori:

Red Bull ile genelde senelik anlaşmalar imzalayan Mark Webber’in adı geçtiğimiz günlerde Ferrari’de Felipe Massa’nın yerine anıldı.

Son olarak Avustralya’da çıkan haberler ise Red Bull’un Webber ile anlaşma yenilemek için istekli olduğu şeklinde. Normalde Toro Rosso’da yer alan genç sürücülerden birisinin 2013’te Red Bull’a geçmesi bekleniyordu ancak habere göre bunun için bir sene daha beklenebilir.

Webber ise hangi takımda yarışırsa yarışsın emekli olmaya sıcak bakmıyor.

Webber “Sürüşümden gerçekten keyif alıyorum ve açıkçası bu sene iyi bir başlangıç yaptık.”

“Bu yüzzden baskıya devam edeceğim. Şu anda emeklilik benim radarımda bulunmuyor. Sonuçlar ortada ve orada olduğu sürece sürmeye devam edeceğim.” dedi.


Yorumlar

  1. webber saf hız olarak vettelden yavaş ama istikrarı harika
    o bu takıma sonuna kadar sadakat o müthiş bi adam
    bence gitmemeli en az 2 sene daha devam
    kazandıracağı ekstra puanlarla şampiyon oluruz

  2. Sauber e chelsea sponsor olmuştu, webbere muşspor sponsor oluyormuş aldığım duyumlara göre. webber aracın arkasına minibüslerdeki gibi üçgen muşspor 49 flaması takacakmış. Serhan acar bu önemli gelişmeyi ispanyada bildirilecek

  3. oo ilk defa vettelden başka birisini övmüş . gelişme var sende

  4. Eğer ferrariden 2.pilotluk için değil, yarış pilotluğu için teklif gelirse webber bunu hiç düşünmez kabul eder.Bir pilotun kariyeri boyunca yarışmak isteyeceği en büyük takım ferraridir.

    Webber bu noktaya başkaları gibi milyon dolarlık sponspor anlaşmalarıyla değil jack brabhamdan aldığı borçla serilere katılarak, ancak 26 yaşında minardi ile bir f1 yarışına çıkabildi.Bu yüzden webber hala aç ve 3-4 sene daha böyle kalmaya devam edecektir.Tırnaklarıyla kazıyarak geldiği bu noktada kariyerinin sonlarını yakın arkadaşı alonso ile beraber taçlandırmak isteyebilir.

  5. şuan da red bullun junior pilotlarına bakıoyrum açıkcası adamlar genç hiç biri mark webber kadar takıma fayda sağlamaz bence 2013 e kadar devam edilmeli her ne kadar vettelle pek anlaşamasalarda
    adam puan açısından takıma çok fayda sağlıyor ferrari webber istese bile
    şuanki ferrariye webber gideceğini hiç sanmam 1. si takım red bull kadar hızlı değil
    2. si orda alonso gibi bir yetenek varken şampiyon olması çok zor
    massadan daha fazla zorlar daha çok puan kazandırır sadece bu kadar

  6. Şu anda gridde yeri en sağlam pilotlardan biridir webber. Hemen hemen bütün takımların ihtiyacı olacak bir pilottur. Dün akşam bir arkadaşla konuşmuştuk facebookta hakkında. Red Bull ve Ferrari'nin arayıp da bulamayacağı cinsten. Sene sonunda kapma yarışı yapılacaktır. Bunların Webber'in lehine sonuçlanması dileğiyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir