Grosjean'ın Barselona Hedefi İlk Çizgi

yazar:

kategori:

Bahreyn’de geçişler yaparak yükselen ve podyuma çıkan Grosjean, Katalunya pistinde bunu yapmanın kolay olmacağını söylüyor.

“Barselona’da iyi bir sıralama pozisyonu elde etmenin önemi büyük çünkü geçiş yapmak Bahreyn’de olduğundan daha zor olacak. Aslında sıralamalar bizim hala kendimizi geliştirebileceğimiz alanlardan biri. Nasıl gelişeceğimize dair fikrimiz var ve umarım orada ilk çizgide oluruz.”

Bir sonraki hedefinin de yarış galibiyeti olduğunu belirten Grosjean, önümüzdeki yarışlar için tahmin yapmaktan kaçınıyor ve sadece şampiyonadaki pozisyonuna odaklandığını söylüyor.

“Adım adım gelişmemiz gerekiyor. Son iki yarış, hem takım hem de benim için gerçekten iyiydi. Barselona’da da elimden geleni yapacağım. Önümüzdeki yarışlar için hedefimiz, pilotlar klasmanında mümkün olduğunca yukarıya tırmanmak. Hala öğrenecek çok şeyim var. Tam zamanlı bir F1 pilotu olarak henüz sadece dört yarış tamamladım. Çok büyük bir tecrübe değil ama her yarış benim için harika bir deneyim oluyor. Elbette Bahreyn’deki podyum bana Barselona için güven de veriyor.”


Yorumlar

  1. Birileri fazla uçmuş,
    Kesin Redbull içmiştir bunları söylerken 😀
    Başka söze gerek yok bence

  2. arkadaşlar ben f.alans,şubi.kubika taraftarıyım.
    siz bu pilotu neden küçümsüyorsunuz

  3. daha çok beklen

  4. hadi leennnnnnnnnnnnnnn:)

  5. kesinlikle

  6. orası belli olmaz.romain in kumaşı çok sağlam.yani sitili hamiltona çok benziyor agresif ve istikrarlı.limitleri lastikler yüzünden koruyamadığı için parlayamadı.

  7. Burak Kiremit avatarı
    Burak Kiremit

    Raikkönen,Alonso,Shumi ve Button dışında gerçekçi konulan fazla kişi yok

  8. ne oldu zortladın? çaylak f1'de ilk sezonunu geçiren kişiye denir. grosjean'da toplamda daha yarım sezon bile tamamlayamadığına göre bir çaylaktır. hödük gibi atladın araştırmadan sonra da zortladın bak oldu mu şimdi?

    senin gibi birinin f1 bilgisi benle yarışamaz, git biraz öğren, bi 5 yılını daha ver, ondan sonra gelir beni alt etmeye çalışırsın. hadi bakalım koçum yürü şimdi.

    neymiş? öyle 0 bilgi ile abilerinle ters düşmemek, en azından önce bir sormak lazımmış.

  9. Sen git, çaylak ne demek öğren de gel.

    Aaa pardon unutmuşum senin öğrenmek gibi bir yeteneğin yoktu. Sen yalnızca sağa sola laf atmayı, ona buna saldırmayı biliyorsun. Neyse, yapacak bir şey yok. Allah herkesi eşit yaratmamış.

  10. 2009'da full sezon mu yarıştı yoksa bikaç yarışlığına mı yarıştı. tam sezon tamamladı mı bu senesi 2. senesi diyebilecen mi? veya 3 yıl önce 2-3 yarışa giren biri bu sene tekrar girince çaylak olmuyor da 3 yıllık pilot mu oluyor. saçma sapan konuşma burda bilgi sahibi ol öyle gel. yürü şimdi.

  11. yahu kes be. 2009'da yarıştığını herkes biliyor tam sezonunu tamamlamayan herkes çaylaktır. artistik yapma burda. öğren de gel.

  12. Rotal hunt gene saçmalama moduna girmiş

  13. Grosjean bir çaylak değil. Senin dünyadan haberin yok.

  14. Kimi'len Grosjean bir degil Kimi 5 basamak yukarda takım arkadaşı ilk basamaga bile baszmadı
    Yalanım varsa söyleyin

  15. raikkonenle mücadele edebilceğine kendide inanmıyor olsa gerek 🙂

  16. al benden de o kadar,iyi dedin,zaten bi perez çıkmıştı bi aralar şimdide bu çıktı,podyumu gören galibiyet şampionluk dior

  17. kimi raikkonen avatarı
    kimi raikkonen

    barcelona icin en merak ettigim alonso ile beraber ferrarinin nasil bir gelisim gosterdigi,ondeki takimlarin aralarindaki farki cok acacagini dusunmuyorum zira

  18. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    İlk çizgi.. İlk sırada Raikkonen olacak çünkü 🙂

  19. Grosjean ilk çizgiyi alır almasına ama ALONSO ona kaptırırmı kaptırmaz

    Hadi bide aldı diyelim orasını biraz zor korur o ilk virajda daha 10'a geriler
    Kimi varken sana birincilik düşmez Romain Grosjean

  20. Bu zamana kadar Schumacher-rosberg vardı buna şimdi Kimi-Romain eklendi.Bakalım Kimi-Romain ikilisinde durumlar nasıl olacak…

  21. kimi şu çaylağı iyice ezmeye başlasın da rahatlayayım.

  22. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bu sene de yarış kazanan şampiyonluk hayali kurmaya başlıyor hemen. İlk virajda yarış dışı kalmada.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir