Button: "Küçük Farklar Fark Yaratacak"

yazar:

kategori:

Button, sezon öncesi testlerin gerçekleştirildiği Barselona’da takımların genel olarak iyi otomobillere sahip olacaklarını ve başarıya ulaşmak için ekstra performans kazanmaları gerektiğini söylüyor.

Button, “Barselona eğlenceli bir pist. Hepimiz orada test yapıyoruz. Bu yüzden tüm pilotlar pisti avcunun içi gibi biliyor. Ama tam olarak doğru ayarları bulmak da her zaman kolay olmuyor. Bazen küçücük farklar bile sıralamayı değiştirebiliyor.” diyor.

Button ayrıca bu hafta sonu güçlü olabilmek için otomilde doğru dengeyi bulmaları gerektiğini belirtiyor: “Barselona’da kazanmak istiyorsanız her şeyi kusursuz hazırlamanız gerekiyor. Burası aracın dengesi kötü olduğunda en çok zarar görebileceğiniz pist. Aracınız önden kayma sorunu yaşıyorsa başınız gerçekten dertte demektir.”


Yorumlar

  1. şunuda söylemeden geçemeyeceğim.dikkat ettiyseniz pirelli sayesinde herkesin button stilini öğrendiğni görüyoruz.yoksa button 4 te 4 yapıp şimdiye 100 puan toplamıştı.

  2. içimden bir his raikonenenin kazanacağını söylüyor.2005 e bakarsanız çok büyük farkla yarışı kazanmıştı.belki fark fazla olmaz ama kazanabilir.tabi schumide olabilir.

  3. Barcelonada sanırım lastiklerle ilgili en iyi veriler mgp nin elindedir.
    Bu konu üzerine bu pistte sezon öncesi testlerde çok çalıştılar.
    Her ne kadar Schumi araca uygun değil desede, eğer güncellemelerle yarış temposunda gelişme olduysa podyum mücadelesi verilebilir.
    Ferrarinin mercedesin çifte drs sini kopyalamayı başardığını varsayarsak pol pozisyonu; ferrari, mgp ve lotus arasında olacaktır.
    Ferrari yarışa önde başlarsa podyuma çıkar.

  4. Ferrariciyim%100 avatarı
    Ferrariciyim%100

    Mclarenin aracı karızmatik ama Ferrarinin ispanyada Hem Karizmatik Hemde Hızlı olacak
    Rakipler korksun SCUDERIADAN
    Bilmeyenlere duyurulur

  5. %1000 doğru konuşmuş Button

    Doğru ayarı yapıyorsun yarışı kazanıyorsun bukadar basit

  6. en karizma araç mclarende 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir