Küçük Andretti, Mclaren'i Sabotaj İle Suçladı

yazar:

kategori:

IndyCar sürücüsü Marco Andretti gelecekte Formula 1’e geçmeyi istediğini söyledi ancak Formula 1’in önde gelen takımlarından birisini 1990’lı yıllarda babasının kariyerine sabotaj girişimi yaptıpı yönünde suçladı.

21 yaşındaki Marco’nun babası Michael 1993 sezonunun büyük bölümünde Ayrton Senna’nın takım arkadaşıydı ancak yeteri kadar hızlı olmadığı gerekçesiyle daha sonra yerine Mika Hakkinen getirildi.

Indy500’e hazırlanan Marco, AP’ye yaptığı açıklamasında "Bana sorarsanız bu sabotajdı."

"Elektronikler ile aracın virajda ilginç davranmasını sağlayabilirler ve sürücünün kontrolünden çıkabilir."

"O(Senna), takım içerisinde gerçekten neler olduğunu bilen çok az kişiden birisiydi ve babama inanıyordu. Monza’da gerçekten bunu söyledi ‘Ona benim aracımı verin. Tam olarak benim sahip olduğumu verin.’ demişti." dedi.

Bir kaç kez Honda ile testlere katılan Küçük Andretti, Formula 1’de gelecek istediğini ancak bunun sadece önlerde yarışması halinde olacağını söyledi.

Marco "Oraya gidip kazanmaktan başka bir düşünceye sahip değilim. Eğer oraya gidip başaramazsam bu büyük bir hikaye olur. Çünkü dürüst olmak gerekirse insanlar orada bunu bekliyorlar." dedi.


Yorumlar

  1. Ne yaptılarsa yapmışlar ama sonucu iyi olmuş. Hakkinen gelmiş yerine baba Andretti yerine. Gerisi boş…

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Andrettinin kariyerine biraz baktım sayılardan yola çıkarsak çok aman aman bir sürücü değil gibime geldi onun için bu genç intikamı bırakmalı bence kendi hırsıyla yola devam etmeli günün birinde f1 e gelirse başarısıyla kendini göstermeli ve başarırsada işte o zaman intikamını almış sayılır

  3. babamın intikamını alıcam mı diyo yani:) önemsenmek için başka birşey söyleyemezdi zaten. yetenegin varsa göster konuşmak zaferden sonra olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir