Sofuoğlu Monza'da 3. Oldu

yazar:

kategori:

Şampiyonanın Monza’da gerçekleştirilen 4. yarışına 2. sıradan başlayan Sofuoğlu, damalı bayrağı 3. sırada görerek podyumu tamamladı.

Honda sürücülerinden Cluzel yarışı kazanan isim olurken onu bir diğer Honda sürücüsü Lowes takip etti.

Sofuoğlu, bu sene katıldığı 4 yarışın 3’ünden podyum zaferi elde ederek 61 puan kazandı ve şampiyonadaki liderliğini sürdürmeyi başardı.

 


Yorumlar

  1. Kaç kişi izledi bilmiyorum Sheridan Morais ölümden döndü

  2. Sponsor konusunda sıkıntı yaşadığını bende biliyorum ama mesela iddaa dan gelen bir parayı reddetmişti. K bakmayın ama o parayla dahi bir nebze bir şeyler olabilirdi. Demiyorum ki düşüncesi yanlış inancına ters ama işte inancına göre yarış pilotluğu yapamazsın malesef hayat şartları. Elin oğlu paranın iddaa dan yada başka yerden gelmesine bakmaz nereden gelirse gelsin der: Kenan'ın o parayı geri çevirdiğini eminim ki sadece bizler değil bir çok kişi duymuştur. Biz Kenan'ın ne düşündüğünü ne hissettiğini biliyoruz ve anlayabiliyoruz ama elin avrupalısı bunu anlamaz anlamayınca da bir ton spekülasyon. Bilmiyorum yani her ne kadar istemediği şasi olsa dahi O'nu zirveye oynayan takımlar takip etmişti. İstemediği şasiyle devam etse dahi bir sonra ki sezon karşına ne tür şanslar çıkar belli olmaz. Sonuçta Kenan da üzücü bir olayın ardından geçmişti o seriye.
    Devlet nasıl destek olabilir bilmiyorum. Sonuçta bir İtalya, İspanya vs. bu tür yarışlarda bildiğim kadarıyla bir pilota sponsor olmuyor. Devlet kasasından şu an Kenan'a bir miktar para ayırsalar olabilecek lafların haddi hesabı belli değil. Bence o seri de ne yapıp edip devam etmeli ve önüne yeni şanslar çıkmasını sağlayabilmeliydi. Neyse kişisel görüşüm herkes katılmak zorunda değil. Muammer benim ne düşündüğümü tam olarak bilmeden bana yazmış ama olsun her düşüncemi sonuna kadar açıklamak zorunda değilim varsın o beni anlamasın canı sağolsun.

  3. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    kenan gene bu yıl supersport ta şampiyon olur seneye superbike a geçer sonraki yıl geri döner..

  4. aslında Muammer arkadaşımız bu konuya doğru bir açıdan bakmış.Moto 2 deyken sponsor sorunu ve devlet desteği konusunda çok sıkıntı yaşadı ve yarışmak istemediği bir şasi ile yarışmak zorunda kaldı elinden geleni yaptı ama olmadı.Zaten podyuma oynayamayacağı bir klasmanda yarışmak istemedi doğal olarak.Süpersporttan iyi bir teklif aldı ve bence iyikide kabul etti çünkü kendi yaptığı açıklamaya göre de o Kawasakiye 1. lik getiricek Kawasakide ona Moto GP veya Superbike a geçme fırsatı vericek.Bu arada biliyosundur herhalde adam akıllı sponsoru 1.Red Bull ( Avusturya firması) 2. Alman bir iş adamıydı ve sanırım hala öyle nerde bizim şirketlerimiz sponsor olabilecek onlarca şirket var.Bence doğru olanı yaptı klasman değiştirmekle.Tek yapması gereken düşmeden yarışların hepsini tamamlayabilmek çünkü en azında kürsünün bir basamağında yer alıyor.

  5. Muammer UYAR avatarı

    Kenan ın yüksek serilerde tutunamamasının en büyük sebebi güçlü sponsor desteğinin olmaması. Başarısızlığı yada korkup kaçması değil. böyle düşünen insanları anlamıyorum gerçekten

  6. Kenan'ı desteklerim bende ama açıkçası geri gittikten sonra tekrar oraya büyüklerin olduğu arenaya dönemeyecek sonuçta yaşı aşağı doğru değil yukarı doğru gidiyor. E Moto GP değil de Formula 1 sitesinde olunca da fazla ilgi görmemesi normal…

    Her ne olursa olsun en azından Moto 2 de kalmalıydı bence

  7. Podyumlara devam. Kenan 54 yüzümüzü güldürmeye devam ediyor.Keşke gereken sayıda insan destek verse başarılarını görse.Formula 1 e yapılan yorumların 10/1 i bir yorum bile yapılmıyor.Şampiyonluğa emin adımlarla…

  8. helal olsun kardeşime.bir ara 6.cılığa düşmüştü ama yağmurdada iyi olduğunu gösterdi.

  9. Güzel yarıştı , son tur öndeki ikili iyi heyecan yarattı , kenan abimizin de geçişi baya iyiydi , acaba takım arkadaşının sağlık durumu nasıl ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir