Hamilton Zorlu Bir Mücadele Bekliyor

yazar:

kategori:

Şampiyonada henüz yarış galibiyeti kazanamayan Lewis Hamilton pistin geçişe izin vermeyen doğası ve tüm pilotların pisti çok iyi tanıması nedeniyle burada sıkı bir mücadele yaşanacağını söylüyor.

Hamilton; “Geçiş anlamında sezonun en zor yarışlarından biri olacağını tahmin ediyorum. Ama iyi bir yarış geçirmek adına güçlü bir sıralama sonucu elde etmeyi umuyorum.” diyor.

KERS, DRS ve Pirelli lastiklerinin bu sezon yaptığı etki konusuna değinen Hamilton, “Bu sene geçiş konusunda değişiklik olup olmayacağını görmek ilginç olacak. Burası, geçen sene tecrübe ettiğim gibi, geçişler için daima en zor pistlerden biri oldu. Ama DRS ve KERS’in işleri biraz daha kolaylaştırmasını umuyorum.”

“Orada geçen sene harika bir yarış çıkardık. Sebastian’ı finişe kadar zorlamıştım. Bu sene karşılaştırırsak daha güçlü bir aracımız olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden umarım yine güçlü bir performans ortaya koyabiliriz diyorum.”

“Kış testlerinde Barselona performansımız umut vericiydi. Ama sezonun nasıl şekilleneceğini tahmin etmek zor. Önümüzdeki hafta kim önde olur fikir yürütemiyoruz.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. yarışı senin kazanamayacağın kesin bence gene çuvallıcan button istikrarlı sen yemişin ayvayı
    aldırmıcaktın takıma buttonu ne güzel yeniyodun heikki yi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir