Force India, Güncellemelerden Emin Değil

yazar:

kategori:

Silverstone kökenli takım, geçen hafta Mugello’da birçok yeni parça denedi; şimdi ise bunların bir bölümünü İspanya GP için Circuit de Catalunya’ya götürüyor.

Takım Patronu Vijay Mallya, şimdiye kadar sezonun tahmin edilemez bir şekilde ilerlediği; dolayısıyla kendilerinin yaptıkları çalışmaların diğer takımlarınkine kıyasla ne sonuçlar vereceğini önceden bilemediklerini belirtti.

Mallya: “Sezonun 5. yarışına yaklaşıyor olabiliriz ama bütün takımların birbirlerine göre rekabetçilik seviyesini doğru değerlendirmek hâlâ zor. Her bir yarış, farklı sürprizler ortaya çıkarıyor ve sıralama ile yarış öncesinde herhangi bir tahminde bulunmak zor.”

“Şimdi Avrupa sezonu başlamak üzere. Bu süreçte araca daha fazla güncelleme eklemeliyiz. Bu da bu hafta sonu başlayacak; geçen hafta Mugello’da değerlendirilen yeni parçaların bazıları denenecek.”

“Bununla birlikte çoğu takımın da Barselona için güncellemeleri olduğunu unutmamalıyız. Yani diğerlerine kıyasla ne durumda olacağımızı görmek gerek.”

Force India patronuna göre Paul di Resta’nın 2 pitstop ile 6. olduğu Bahreyn GP’den çıkarılan derslerden birisi, artık stratejinin doğru ayarlanmalı.

Mallya: “Aracın gelişimi kadar stratejilerden ve yarışlarda pilotların mükemmel performanslarından azamiyi elde etmek için de zorluyoruz. Takımla arasındaki farkın az olması nedeniyle bu sene bu çok önemli.”

“Bahreyn’deki gibi sonuçlar almaya devam edebilirsek, bu hafta sonu da puan kovalayabiliriz.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir