Mercedes Ayrılık İddialarını Yalanladı

yazar:

kategori:

The Times gazetesi yazarı Kevin Eason, Alman üreticinin spordan ayrılmak için planlar yaptığını belirtmişti.

Eason’un haberinin ardından gazetecilerin mikrofon uzattığı Mercedes Başkan Yardımcısı Norbert Haug, Auto Motor und Sport’a yaptığı açıklamada, “Bu söylemin hiçbir doğruluğu yoktur.” dedi.

Mercedes 1993 yılından bu yana Formula 1’de motor tedarikçisi olarak yer alıyor ve 2010 yılından bu yana takım olarak mücadele ediyor.


Yorumlar

  1. Bu adamı hiç sevmedim, bu adam ayrılsın mc.den.Rosi yanlısı.

  2. Ben senin gibi düşünmüyorum.

    Bu arada Bay E o zaman portakal bile değildi demişsin; Bernie, Mercedes yarışlardan çekildiği sırada formula 3 pilotluğu ve 1-2 sene sonra da f1 takımı sahipliği yapmış bir adamdır. Bu adam epey yaşlı 🙂

    2007 ve 2008 yıllarında Red Bull takımı neydi? Coulthard kazması ve Webber ile kendi çaplarında yarışan orta sıra takımıydı. İlk yarışlarını 5. senelerinde kazanabildiler. O da kurallar değişip herkes sıfırdan başlayınca. O zamanlar kimse Red Bull'a büyük takım demiyordu.

    MGP halen büyük takım olarak adlandırılabilecek kadar başarı kazanabilmiş değil. Benim gözümde Sauber'den farkı yok şimdilik. İleride bu yavaş yavaş değişecektir. Ama şimdi değil.

  3. Takım olabilmek başka büyük takım olabilmek başka kavramlar. Ferrari de büyük bir takım ama bu sezon ne kadar takım oldukları ortada. Şu ana kadar içlerindeki her kafadan başka sesler çıktı. Kaos içerisindeler.

    Neticede mercedes f1 tarihinin başında çok başarılı sezonlar geçirmiş ve trajik bir kaza sonucu yarışlardan çekilmiş bir takım. Bay E henüz portakal bile değildi o vakitlerde. Madem hukuksal bir durum var, takımların neye göre pay aldıkları hukuki olmayan bir açıklamayla karara bağlanıyorsa mercedes %100 haklıdır kimse kusura bakmasın.

  4. Takım olmak ile üretici şirket olmak arasında çok büyük fark var ama.

  5. Ben sıkıldım komik yorumlarınızı okumaktan siz yazmaktan sıkılmadınız. Takımın büyüklüğünü heralde çalışan sayısı ve bütçesiyle ölçtünüz.

    Takımın başında ve koltuğunda iki f1 efsanesinin oturduğunu, takımın da Mercedes gibi dünyanın en büyük otomobil şirketlerinden birine ait olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim.

  6. Tabiki karşılaştırılamaz ama eğer gerçekten bırakır giderlerse HRT kadar olamazlar gözümde.

  7. MGP "koskoca" bir takım olarak tanımlanmak için halen çok küçük. F1'de bulunma amaçları ise HRT ile karşılaştırılamaz bile.

  8. F1'de bir şeyle ilgili farklı zamanlarda ikiden fazla haber çıkarsa, o şey genellikle gerçekleşir. MGP'nin sene sonunda bırakması olasılığının %50'den biraz daha yukarıda olduğunu düşünüyorum.

  9. Zaten böyle birşey yapsaydınız adama neresiyle gülerler görürdünüz 3 sene sonunda bu işi bırakıyorsanız zaten girmeyin daha iyi olur.HRT bile çırpınıyorsa yazık olurdu koskoca Mercedes GP'ye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir