Red Bull, İspanya'nın Sezonun Geri Kalanının İşaretçisi Olacağından Şüpheli

yazar:

kategori:

Normalde aerodinamik olarak zorlayıcı olan Katalunya pistinde iyi olan araçlar ve takımlar, sezonun geride kalan yarışlarının çoğunda hızlı olmayı başarıyorlar.

Horner bu seneki durumun farklı olabileceğini düşünüyor. Horner “Genelde Barselona aracın performansı açısından oldukça iyi bir işaret yeridir. Araç orada iyi çalışırsa bir çok yerde iyi çalışır. Bu sene bu durumun geçerli olup olmayacağını kim bilir?”

“Takımların çoğu değişik derecelerde güncellemelerle gelecekler. Sezonun ilk Avrupa yarışı olacak bu yüzden geleneksel olarak takımlar yeni güncellemelerini oraya getiriyorlar. Bizde de durum farklı değil. Takımlar arasındaki gelişimi görmek harika olacak.”

“Mclaren ilk başta çok güçlü çıktı ve ilk yarışlarda oldukça rekabetçiydi ancak ardından bir anda Mercedes Çin’de gündeme geldi ve Bahreyn’de Lotus ortaya çıktı. Çok fazla değişiklik oluyor.”

“Geleneksel olarak Mclaren ve Ferrari her zaman güçlü olmuştur ancak bu sene mücadele daha da genişledi. Mercedes ve Lotus takımları da güçlü. Bunun yanında Sauber de Malezya’da masal gibi yaklaştı ve bir çoğu bunu beklemiyordu.” dedi.

Horner, yakın mücadelenin kendileri için pek iyi olmadığını kabul etse de spor için iyi olduğunu düşünüyor.

Horner “Heyecanlı. Bu sene yarışlar çok iy ioldu. Biz sıkıcı ve baskın bir şampiyonayı tercih ederiz ancak sportif açıdan mücadele olması harika ve bir çok aracın ve pilotun yarış kazanabilecek durumda olması harika.” dedi.

 


Yorumlar

  1. vay meşrubatçıların kıdemli fanları sahne almış

    saubull araçları ile.

  2. red bull formula 1 takımı kazandığı galibiyetlerle birlikte hem maddi hem manevi anlamda çok güçleniyor vettel gibi yetenekli bi pilotunuzda varsa araç rekabetçi olursa şampiyonluğa oynarsınız

  3. Sen önce taraftarı olduğun takımın adını yazmayı öğren sonra f1 yorumu yap lütfen.

  4. ilk kez söylediklerini tuttum, yenilgiyi kabullenmesi güzel,gerçekçi adamsın, tebrikler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir