Massa Mugello Testlerini Sorguluyor

yazar:

kategori:

Massa geçtiğimiz hafta Mugello’da gerçekleştirilen testlerin boşa giden bir test olduğunu ve sezon içinde olmaktansa bu testlerin sezon başlamadan önce yapılmasının daha mantıklı olacağını söylüyor.

Massa, “Bahreyn’den sonra geride kalan üç haftalık aranın en önemli kısmı Mugello’daki testlerdi. Bizim için pist üzerinde ekstra zaman demek olduğundan iyiydi ancak ne kadar yararlı olduğu konusunda şüphelerim var. Beni yanlış anlamayın. Teste çıkmak her zaman yarar sağlar ama Mugello’da piste çıkabilmek için sezon öncesi bir test hakkımızı kaybetmiş olduk. Olması gereken bu muydu bilemiyorum.” diyor.

Massa yine de testlerin ardından Ferrari’nin gelişeceğini söylüyor ancak bunun diğer takımlarla farkı kapatma konusunda fayda sağlayıp sağlamayacağından emin değil.

“Testlerle birlikte ne kadar gelişim kaydettiğimizi söylemek için henüz erken. bunun yanıtını belki de Barselona’daki sıralamalardan sonra alacağız. Ama yeni parçalarla birlikte ileriye dönük adımlar attığımız bir gerçek. Fernando onları testlerin son gününde kullandı. Cuma günü Katalunya pistinde görücüye çıkacak yeni parçalar da olacak.”

“Geride kalan günlerde herkesin Mugello da dahil ne kadar çok çalıştığını tahmin etmek zor değil. Tüm diğer takımlar da otomobillerini geliştiriyor. Daha önce birçok defa söylediğimiz gibi, biz sezonun bu ilk bölümünde bizden daha hızlı olan takımlardan daha büyük adımlar atmalıyız.”


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    "Daha önce birçok defa söylediğimiz gibi, biz sezonun bu ilk bölümünde bizden daha hızlı olan takımlardan daha büyük adımlar atmalıyız.

    İşte bende bunu diyorum onlar 20 yapiyorsa sizler 100 yapıcaksınız neyiniz eksik arkadaş neyiniz eksik olan bir şey var onuda ben bililiyorum kısaca "beyin yok" sıralamada insllah ilk 5 de olmassanız artık sezonu izlemeye gerek kalmaz yeter artık 1st olmak istiyoruz.Mclaren nasıl hızlı oluyorsa sizde olucaksınız arkadaş varınızı yoğunuzu koyucaksınız yoska hepiniz evinize giderseniz LUCA AFFETMEZ FERRARI AFFETMEZ!

  2. Yine egzoz'a harcadılar ama dişe dokunur bir marifetini göremedik!!Daha öncede söylediğim gibi todt-brawn-schumi dönemi öncesi fetret devrine hazırlamalıyız çünkü işaretler onu göstermiyor bağırıyor resmen…Süreklilik arz edecek planlamadan yoksun bir şekilde ilerliyor takım….
    Ayrıca bir bryne vardı nerde o?

  3. rocco junior avatarı

    Sezon başı test yapsalar eminim egzozu anlamak için harycayacaklardı.Ben artık inancımı yitirmeye başlıyorum takıma açıkça söylüyorum.

  4. 1 yıl test yapsan senden bi cacık olmaz massa her şeye bahane bulmandan bıktık

  5. Aslında adam bu testi sezon başında yapsaydık daha iyi olurdu demiş. Çünkü mugello testi için sezon öncesi son testten feragat edildi.

    Ama ferrari gibi takım bu testi çok iyi değerlendirebilmiş olmalıydı. Belki de istediklerini almışlar ve blöf yapıyorlardır.

  6. demekki baktı olmıcak ayar veriyolar bize:D

  7. rocco junior avatarı

    Şaka gibi!Test isteyen takımın sürücüsü bunu diyor.Geçen hafta burda olmaktan çok mutluyum testler faydalı,yeni parçalar denedik diyen bizim takım ve pilotları değil miydi?

  8. Felipe Massa Ferrari avatarı
    Felipe Massa Ferrari

    Ferrariler Barcelonada ya hızlı olacaklar ya hızlı olacaklar başka çaresi yok 2 + 2 = 4

    Domenicali ne diyordu Ispanyada herşey yoluna girecek diyordu
    Herkes güzel gelişmeler bekliyor

    Artık tam zamanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir