Shell'den Ferrari'ye İspanya'da 2 HP Destek

yazar:

kategori:

Aylarca süren araştırmaların ardından gelen bu yakıt, FIA kurallarına uygunluğu üzerine birçok testten geçti. Onaylanan bu ürün, motor gelişiminin durduğu bu günlerde Ferrari’ye ilave destek sağlayacak

Motor ve KERS Operasyonları Sorumlusu Mattia Binotto: “Yeni yakıtın gelişimi birkaç ay aldı ve zaman, enerji ve kaynak harcandı. Shell, laboratuarında birçok örneği inceleyip bizim için en iyi örnekleri ortaya çıkararak yeni bir yakıt gelişimine başladı.”

“Ardından biz, dynoda performansları kontrol ettik; gerçi bu konuda parametre sadece performans değil; aynı zamanda tüketim verimliliğine, tüketim hızına ve ayrıca verdiği güce de bakıyoruz. Ardından en iyi örnek seçildi ve dayanıklılık testlerine başlandı. Bu yeni Shell V-Power’ı İspanya’da sunmaktan memnuniyet duyuyor; bize bir avantaj sağlamasını bekliyoruz”

Ne kadar avantaj sağlayacağı konusunda Binotto: “Özetle şunu söyleyebilirim ki eğer planlara göre işlerse, sıralama performanslarının bu kadar yakın olduğu bu günlerde 1 sıra kadar grid konumunuz yükselir”

“Aslında motorların dondurulması nedeniyle 056’nın performansını arttırma adına yapabileceğimiz çok az şey var ama bu, izin verilen bir yol”

Bu yakıtla Ferrari’ye 2 HP ekleneceği söyleniyor


Yorumlar

  1. tiner katmışlardır benzine.miss

  2. Massa Alonso  avatarı

    2HP de shellden geldi Eeeee artık Alonsonun önüne geçmeyin artık iki Ferrari pilotunu aynı anda podyumda görmek istiyoruz tam zamanı

  3. daha iyi yanma daha fazla güç demek !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir