Mercedes Sezonu Tek Galibiyetle Kapatmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Nico Rosberg geçen ay Çin’de takımın ilk galibiyetine imza atmıştı. Fry, takımın bu başarıyı tekrarlamaması için bir neden olmadığını düşünüyor.

“Hızlı bir aracımız olduğu konusunda güvenimiz tam. bu sezonun başından beri hızlı bir araca sahibiz. Zaten hızlı bir aracınız varsa da şansınız her zaman daha fazladır. Çok yakın bir mücadele oluyor ama sezon bitmeden önce bir galibiyet daha kazanamazsak bu benim için gerçekten hayal kırıklığı olur.”

Fry, Çin’deki zaferin takımı ateşlediğini ve artık daha iyi sonuçlar elde etmek için daha aç olduklarını söylüyor.

“Bizim için Çin’de kazanmak çok güzeldi. Bir zafer kazanmak için çabalanan iki yılın ardından bu zaferle fabrikadaki çalışanları gururlandırdık.”

“Bana kalırsa biz Formula 1’deki en yetenekli teknik ekibe sahibiz. Ross Brawn’ın önderliğinde, Bob Bell, Geogg Willis, Aldo Costa, John Owen ve takımın diğer üyeleriyle birlikte güçlü bir ekibiz.”


Yorumlar

  1. Her ne kadar rosbergle birincilik alınmış olsade bence gerçek bir zafer değildi ve bunu benim gibi düşünen taraftarların yanı sıra takım elemanlarıda öyle düşünüyor.
    Bu nedenle gerçek bir zafer kazanmak istiyorlar ve bunu efsaneyle eze eze, atak yapa yapa hakederek almak istiyorlae.
    İşte ozaman hepimiz tatmin olacağız ve yükseliş başlamış olacak.

  2. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    illaki başka galibiyetlerde gelecektir buna bütün mercedes ve schumacher fanları inanıyor , şampiyonada nerede oluruz bilemiyorum ama mercedes'in bu sezon tartışmaların odağında olması 1.liğini hiç bir takım geçemez sanırım çıkan haberlerin % 70 i mercedesle ilgili, yıldırma politikası mı ? yoksa hırslandırma çabalarımı çözemedim ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir