Hamilton, Erken Gelişimden Memnun

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bugün yapılan serbest antrenman seanslarında en hızlı olmasının ardından performansları konusunda oldukça iyimser.

2007’de ilk yarışında 2. olan İngiliz pilot bugün 2. 90 dakikalık seansın büyük bölümünü domine etti ve seansın ardından Mclaren Mercedes’in performansından mutlu olduğunu söyledi.

Hamilton "Basitçe söylemek gerekirse Monaco’yu seviyorum ve pist üzerindeki her andan keyif alıyorum. Araç neredeyse hemen mükemmeldi ve daha başlangıçtan itibaren iyi performans gösterdik."

"Pist koşulları da geliştikçe her iki seansta da hem lastiklerde hem de setupda gelişim gösterdik. İlk seansı aynı set lastikler ile geçirdim."

"Daha çok yol var önümüzde ancak bundan keyif alıyorum ve gelişimi sürdürmek için sıkı çalışmayı sürdüreceğiz." dedi.

Heikki Kovalainen de bugün iyi performans gösterdi. Fin pilot sabah Hamilton’un arkasında 3. olurken öğleden sonra 5. sırada yer aldı. Kovalainen cumartesi günü daha da iyi olacağı konusunda kendisine güveniyor.

Kovalainen "Seansın sonuna doğru yeni lastiklerimi taktığımda setupta bazı değişiklikler yaptık ve bu değişiklikler düşündüğümüz gibi olumlu tepki vermedi. Buna ek olarak attığım turdan da memnun değilim bu yüzden cumartesi sabah gelişmeye devam edeceğimize eminim."

"Her zaman bu pistte dönmek mükemmel ve nasıl hisler uyandırdığını söylemek neredeyse imkansız. Monaco’da geri kalan günler için sabırsızlanıyorum." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir