Raikkonen Yarış için Umutlu

yazar:

kategori:

Günü 32 turla tamamlayan Fin pilot  takımın Mugello testleri sırasında gelişim kaydettiğini söyledi.

“Otomobilde bir sorun yoktu ve bugün her şey yolunda gitti. Farklı bir ön kanat denedik ancak araçta çok büyük fark yarattığını söyleyemeyiz. Bu nedenle mühendisler verileri inceliyor. Ben rahattım, Mugello’da iyi iş çıkarmışlar.”

“Yarın sıralamalarda herkesin ne kadar hızlı olduğunu göreceğiz. Biz şimdiye kadar tüm pistlerde hızlı olduk ve burada da yine hızlı olmamamız için bir neden yok.”

Raikkonen sıralamalarda önde olmanın önemli olduğunu kabul etse de geriden gelerek de pozisyon kazanılabileceğini düşünüyor.

“Elbette gelişmemiz gereken bazı noktalar var. Button herkesten biraz önde görünüyor ama iyi bir sıralama geçirme şansımız var.”

“Ön grupta olmak fayda sağlar ancak kural değişiklikleri sayesinde işler daha farklı gelişiyor. Bu yüzden geçiş yapabilirsiniz ve burada geçiş yapmak mümkün olacaktır.”


Yorumlar

  1. ya zafer ya hiç.kuzeyin oğlu buz adam.başlat artık buzul çağını.alalım şu 25 puanı verelim ayarı 🙂

  2. haklisin usta..

  3. bu güzeldi:)

  4. kimi yarın sıralamalarda her seansta biir tur atarak lastikleri hırpalamamak isteyecektir yine 11. olsa da start ve yarışı ayrı ayrı düşünürsek ve tabiki ŞANS(İNŞ KİMİ NİN YANINDA OLUR) I DÜŞÜNÜRSEK

    GO KİMİ GOOOO:)))

  5. Kimi galibiyetin kokusunu almaya başladı artık…umarım Schumi de almaya başlar… işte o zaman herşey çok daha güzel olacak…bu ikisinin oyunda olması gerekiyor…

  6. mugello testlerinde en öndeki takımdı lotus. gerçekten de bu hızları süpriz değil. yarın sıralamalarda ve yarış günü de pistte galibiyet için en güçlü aday.. kimi bu pistte başarılı yarışlar çıkardı.. ondan bir galibiyet bekliyorum.
    lotus kimi ile farklı. eh ne demişler, at sahibine göre kişner. kişne bakalım lotus 🙂

  7. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    lastik durumunu ve havanın serin olacağını düşünürsek ben lotustan iyi bir performans bekliyorum.galibiyet bile olabilir.

  8. haklısın tabi lastikler beklentileri düşürüyor ama kokpitte raikkonen varken herşeyi bekliyor insan 🙂

  9. Sezon başında ki kadar sorun kalmadı takım çözdü sayılır ama gelişe bilinecek alan varmış direksiyon da takım Mugelloda da denedi bir şeyler. Eskisi kadar rahatsız edici bir sorun olmadığı için gelmiyor olabilir.

  10. Tolga Soydan avatarı

    direkseyionla ilgili sorun hala devam ediyomu bende merak ediyorum.hiç açıklama gelmiyo artık

  11. o eskidendi be. bu lastiklerle sonunculuktan puan barajına ancak çıkabilir. hem araçlar da yakın bu sene.

  12. Gerçekten de Lotusun performansı harika Araba her piste uyum sağlıyor. Bu özellikteki arabaları hep sevmişimdir Rb6-Rb7 dide her piste uyuyordu ve sonuç ortada. E20 yarışa odaklı bir paket sıralama performansının artırılması ile daha iyi işler yapabilirler. Lastiğin bozulma aşamasına geldiğin de bile Lastiklerden verim alabiliyorlar bunu her iki pilot da dile getirdi Bahreyn Gp den sonra.

    Yarın sıralama turların da neler yapabileceklerini göreceğiz.
    Kimi taktiri hak ediyor oysa alışması zamanı alır diye düşünmüştüm. Halen direksiyon dan fazlasını istiyor biraz daha Kiminin tepkilerini karşılar ise sezon daha iyi bir hal alabilir.

  13. suzuka 2005… ilk 20 de olmasi yeterli :D..

  14. raikkonen spordan ayrıldığında drs yoktu ve onun geçiş yapması için drs de ihtiyacı yoktu şimdi birde drs butonu var elinin altında sıralamalrda ilk 5 içinde olduğu sürece yarış galibiyeti her türlü mümkün 🙂 gerçi ilk 5 de olmasa bile mümkün sonuçta raikkonenden bahsediyoruz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir