Webber Sürücülerin 3. Seansta Piste Çıkmasını Beklemiyor

yazar:

kategori:

Webber “Sıralamalardan bir kaç set lastikle ayrılmak her zaman hoştur. Her zaman sıralamalarda 3 seansta lastikler açısından minimum kayıpla ayrılmak istiyorsunuz. Bu hafta sonu da farklı olmayacak.”

“3. seansa biraz zor kalan isimlerden bazılarının piste çıkmadığını görebiliriz. Lastikleri saklamak için bunu yapacaklar.” dedi.

Sebastian Vettel “En önemlisi puanlar, pazar günü aldığınız puanlardır.”

“Tabi ki cumartesi günü sıralamalarda en tepede yer almak için, ideal olarak ilk sırayı almak için çalışıyoruz  bu yüzden değişen bir şey yok ancak yarışta lastikler açısından çok şeyin olduğunu gördük. Pazar günü başladığınız nokta otomatik olarak bitireceğiniz nokta olduğu anlamına gelmiyor.” dedi.

Webber, yumuşak lastiklerle mükemmel tur atmanın çok zor olduğunu düşünüyor.

Webber “Seansın sonunda insanların yeni yumuşak lastiklerle tek tur attığını gördük bu yüzden o turu doğru atarsanız fena olmaz.”

Takım arkadaşları arasında 0.6/0.7 sn fark olması… Button Lewis’in çok önündeydi, bu yüzden turda her şeyi yapabilirseniz sonuç gelir. Bu yüzden lastikler açısından mücadele olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Burada Pirelli'yi savunan bazı dalkavuklar vardı. Şuna bakın resmen rezillik kepazelik. Lastikler sporun içine bu kadar girmemeli. Zaten zevki kalmadı iyice öldürüyor.

  2. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bence de çıkmasınlar ,aralarında barbut atsınlar kazanan pol'ü alsın hey allahım ya ne günlere kaldık helal olsun pirelli kendinle gurur duymalısın.

  3. Bu soruna da bir çözüm bulsalar artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir