Yüksek Sıcaklık Massa'yı Endişelendiriyor

yazar:

kategori:

Pist sıcaklığının 44 dereceye ulaştığı pistte bugün bazı pilotlar lastik aşınmasından muzdaripti. Massa, Ferrari’nin güncellemelerle kaydettiği gelişimin fark edildiğini ancak yarışın zor geçebileceğini söylüyor.

“Bugün çok sıcaktı, bu da lastikler üzerinde etkili oldu. Biz bu hafta için yapılan güncellemeler üzerinde çalıştık ve ilk bakışta sonuçlar olumlu görünüyor. Özellikle sabah seansında farklı konfigürasyonlar üzerine odaklandık, Öğleden sonra ise ayarlar ve lastikler üzerinde çalıştık.”

“Kış testleriyle karşılaştırma yapmak imkansız çünkü pist yüzeyi sıcaklık nedeniyle kışın olduğundan çok farklı.”

“Şimdi tüm elementleri birleştirip maksimum potansiyeli ortaya koymamız ve sıralama ile yarış için en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Pazar günü eğer sıcaklık bu kadar yüksek olursa özellikle de lastik aşınması açısından her zaman olduğundan daha zor bir yarış olacaktır.”

Massa yeni parçalardan memnun olduğunu söylese de Pat Fry güncellemeler konusunda şimdiden olumlu cevaplar vermek istemiyor.

“Her iki seansta da normal bir yarış hazırlığından çok getirdiğimiz yeni parçaları değerlendirme üzerine odaklandık. Bazı parçalar beklentilerimizi karşıladı ama bazıları karşılamadı. Şu anda her şeyi sakin bir şekilde analiz etmemiz gerekiyor. Sonuç olarak ileriye dönük bir adım attığımızı söyleyebilirim ama rakiplerimize oranla ne kadar yol kat ettiğimizi yarın öğreneceğiz.”


Yorumlar

  1. MASSA ŞAMIYON avatarı
    MASSA ŞAMIYON

    Massa hiç endişelenme ilk başta Q1 Q2 Q3 kalıyorsun sonra güzel birkaç tur atıp ilk beşe girmeye gayret ediyosun iyi puan alıp takıma destek bizi rahatlatıyosun
    SADE HEYCANA GEREK YOK DiKKATLi OL 2013'te burda olmalısın!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Pazar günü yağmur varsa F Alonso ikinci galibiyetine gider derim ben

    hem extrası var güncellemeler ve azda olsa shelin katkıladıgı 2HP'lik güç
    Hem kendi ülkesinde

  3. bu sıcak lotusun işine yarayacaktır.yalnız pazar günü yağmur ihtimali var.istermisin schumi 96 yarışını hatırlatsın bize.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir