Hamilton: "Bu Birincilik Diğerlerinden Farklı"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, S3’ün son bölümünde çok iyi bir tur attı ve rakiplerinin yarım saniye önünde ilk sırayı elde etti.

Hamilton: “Benim için muhteşem bir sıralama seansıydı. Çok ama çok mutluyum. Garajda çocuklar inanılmaz iş çıkarılar ve buraya güncelleme gönderen fabrikadaki çocuklara da teşekkürler.”

“Araç harika. Takım adına harika bir gün olduğunu düşünüyorum. Gerçekten kendimi muhteşem hissediyorum. Çok ama çok mutluyum”

“Bir sıradan (ilk sıradan) normal olarak memnun kalabilirsiniz ama bazı nedenlerden dolayı bu, diğer sıralama birinciliklerinden daha iyi bir his veriyor. Çünkü mükemmel bir konum arıyorsunuz. İnanılmaz bir his bu”

Bu sene henüz  galibiyet alamayan Hamilton, yarışın kolay geçmesini beklemiyor.

Hamilton: “Yarın çok hızlı olan bu adamlarla zor bir yarış geçireceğimizin farkındayım. İspanya’da kazanmanın benim için anlamı büyük.”

“Benim için her zaman iyi bir yer olmuştur. Güzel hava; insanlar inanılmaz. Aldığım destek her yıl artıyor. Büyük memnuniyet verici. Büyük bir taraftar desteğinizin olduğu bir yerde kazanmak muhteşem olacaktır.”

McLaren pilotu, son sıralama turunu bitirdikten sonra garajına dönemeden aracını pistte kenara çekti ki bu durum, komiserler kurulu tarafından incelemeye alınabilir.

Hamilton: “Pistte durdum. Nedeni hakkında hiçbir fikrim yok.”


Yorumlar

  1. Adama kenara çek diyorlar sonuçta..

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Geçen sene pite dönecek kadar benzin mecbur diye bir kural gelmişti diye hatırlıyorum.(Yine Lewis in yüzünden, hangi gp hatırlayamadım.) Bakalım ne olacak. Ben pek inanmadım açıkcası "ne olduğunu bilmiyorum" kısmına. Bizim bilecek halimiz yok ya.. Yarışta görecez gerçek performansını herkesin.

  3. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Gerçekten harika bir tur attı Lewis tbrikler 🙂 2010 Canada idi galiba yine aynı durum olmuştu. Eğer yakıtla ilgili bi durum ise ceza alabilir Lewis.

  4. bunu yanlış hatırlamıtorsam 3. kez söyledi. 2 garanti ama.

  5. Site çöktü beyler her zamanki gibi.

  6. Evet aynı sorun bende de var.

  7. o nasıl bir turdu ulen helal valla :)) maldonado ya şaşkınım hala nasıl olur ? :)) alonsoyuda yok saymamak lazım ferrarinin ne kadar geliştiğini gösterdi.. umarım seyir zevki güzel bir yarış olur

  8. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    bazı sayfalar açmıyor. sizde de aynı mı?

  9. Saatler sonra yorum atılabilecek bir haber çıktı yuppi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir