Button, Güçlü Bir Hafta Sonu İçin Umutlu

yazar:

kategori:

Jenson Button, bugünkü performanslarının ardından cumartesi günü sıralamalarda da güçlü olabilecekleri konusunda umutlu olduğunu söyledi.

Button "İki iyi seans geçirdik ve starttan itibaren özellikle sert lastiklerde aracımın dengesi iyiydi."

"Öğleden sonra uzun sürüşler gerçekleştirdik,aracın dengesine alıştık ve gelişim gösterdik."

"Bugünkü 2 seanstan bir çok iyi veri topladık ancak her zamanki gibi daha yapılacak işlerimiz var. Henüz tam olarak istediğimiz yerde değiliz ve sıralamalar cumartesi olacağı için mühendislerimle geçirecek bir çok zamanım var."

"Sıralamalar için iyi durumda olacağımız ve hava koşullarındaki her türlü duruma hazır olacağımız konusunda kendimize güveniyorum." dedi.

Button’un 2 sıra arkasında ilk günü tamamlayan Rubens Barrichello da hafta sonu için iyimser.

Barrichello "Bugünkü programımız araçların setupları üzerine yoğunlaşmıştı ve pist koşulları geliştikçe bir çok şey yaptık. Programın büüyk bölümünü tamamladık ve öğleden sonra araç rekabetçiydi. Bu yüzden bugün yaptıklarımızdan memnunum."

"Herkes farklı setup ve yakıt ile test yaptığı için henüz rekabetin neresinde olduğumuzu bilmiyoruz."

"Monaco’da her zaman açık yarışlar olmuştur, iyi bir sıralama her zaman önemlidir. Bugünkü çalışmalarımıza bakarsak iyi bir hafta sonu geçirebiliriz. Hava koşulları şüphesiz hem cumartesi hem de pazar etkili olacak ve yağmur bekliyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. İNŞALLAH 96 monako gibi olur vede heidfeld kazanır.aslanım daha hiç yarış kazanamadı.ama ferrarinin 7 yıllık şansızlığınıda kırmasını istiyorum.hayırlısı ne diyeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir