Maldonado İlk Sıraya Yükseldiği için Mutlu

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton’ın sıralamalardan ihraç edilmesinin ardından sıralamaları ikinci sırada tamamlayan Maldonado yarışa ilk sıradan başlama hakkını elde etmiş oldu. 

Maldonado, “Geçen seneden bu yana, burada, polde olmak için çok sıkı çalışıyorduk. Takım için harika bir olay. Benim için de harika bir olay. İlk pol pozisyonum. Umarım yarın harika bir yarış çıkartabilirim. Elimden geleni yapacağım. Zor olacak ama elimden geleni yapacağım.” diyor.

Galibiyete ulaşıp ulaşamayacağı sorulduğunda Venezüellalı pilot, “Bunu yapabilecek her şeye sahibiz. Ben elimden geleni yapacağım. Takım yarışta karşılaşacağımız her türlü duruma hazırlıklı olmalı. Neler olacağını göreceğiz. Takımdaki motivasyon çok yüksek. Mekanikerler bile kusursuz pit stoplar için hazırlanıyor. Her şeyi yapmaya hazırlar. Biz hazırız.” diye konuşuyor.


Yorumlar

  1. evet bu hızın kalıcı olup olmayacağı tartışılır, ama unutmamak gerekir ki williams takımı formula1'in en başarılı ekiplerinden biridir. dolayısıyla oradaki insanlar kazanan bir aracın nasıl yapılacağını biliyorlar. işte bu sebepten dolayı bunlar benim için sürpriz olmadı.

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    he canım, mercedes motoru ve 1 litre benzin 0.5 saniye ediyordu. ne kadar düşüncesiz insan var şu dünyada, konuşmadan önce bir düşünür insan "ben ne saçmalıyorum acaba?" diye.

  3. brezilyadaki süprizdi ama bu kuru havada geldi.o yarım saniyelik farkta benzin farkı ve mercedes motoru ile alındı.

  4. belkide blöf değildir haa.bilinmez.

  5. Tebrikler Maldonado Her şeye rağmen kusursuz bir hafta sonu olarak görüyorum. Polün Böyle gelmesi biraz burukluk yarattı bende Keşke böyle gelmeseydi ama sağlık olsun. Frank amcaya en büyük doğum günü hediyesi olmuştur ve o pes etmeyen yürekli insana yakışır.

    Daha geçen Maldonado: "Williams Sıralama Performansını Geliştirmeli" diye bir açıklaması vardı ve takım buna da cevap vermiş oldu.

    Geçenler de bir haberin altına şu yorumu yapmıştım

    İlk beş bana göre fazlaca iyimser olmuş. Kesinlikle şu da bir gerçek Williams geçen seneki durumun dan çok farklı. Maldonado ya gelirsek geçen seneye göre geliştiği apaçık ortada neden bu kadar hor görülüyor anlamıyorum sanırım bütün sorun fazlaca sponsoru olması. Bu yönden saygı duyulmuyorsa bari 2010 da elde ettiği Gp2 deki şampiyonluğundan dolayı saygı duyulsun sonuçta yaptığı iş sıradan bir insanın yapa bileceği bir iş değil.

    Elinde ki paket sürülebilir olduğun da her pilotun yaptığını yaptığın için teşekkürler.
    Sıralama turlarını ve antrenmanı izleyemedim ama Williams Renault u ikinci sırada gördüğüm de nasıl sevindiğimi anlatamam.

  6. polden kalkacam diyorsun ama pastol start da geri kalacagın kesin kimi bile seni 4. den gecebilir zor işin

  7. Hakkıdır bence. Bu akşam Frank Williams'ın 70. yaşını kutlayacaktı takım. Parti şu an devam ediyormuş. Pol haberi de hiç beklemedikleri anda geldi. Frank dayı ne kadar mutludur şimdi, tahmin bile edemiyorum. Sen hiç Frank Williams'ı ağlarken gördün mü?

  8. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    aynen öyle olacak

  9. İstatistiklerde maldonado pol aldımı yazacak şimdi?

  10. tifoalo HRT avatarı

    yapabilmeniz*

  11. tifoalo HRT avatarı

    bunu yapabilmem için asıl en önemli şeyinizi yok lastiğiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir