Hamilton'un Diskalifiye Edildiği An – 2012 İspanya GP Sıralamalar

güncel facebook video sitesi facebook video indir

Yorumlar

  1. Link nerede

  2. Demek ki sen bu siteye yeni yeni bakmaya başlamışsın.Bir başka ihtimal ile de görme sorunun var.Ya da görüyorsun ama görmezden geliyorsun.Yoksa yazdıklarının başka bir açıklaması olamaz.Emin ol üzerinden 5 sene geçmiş bir olayın sıkıntısı yüzünden hiç bir Alonso taraftarı Hamilton'a saldırmaz.Ama Hamilton taraftarları,2 senedir Alonso'dan daha iyi araca sahip olmalarına rağmen geçilmelerini kaldıramayıp Alonso'ya saldırıyorlarsa -ki durum böyle- ona diyecek bir şey yok.

  3. genelde alonso'cuların böyle yorumlar attığını görüyorum. hamilton taraftarları için saldıracak bir neden yok zaten, hami çaylak sezonunda alonsoyu yendiği için, saldıracak gerekçeleri yok. ama alocuların var. gördüğüm de bu. alonsocu saldırır, hamilton fanı cevap verince o da saldırmış sayılır.

  4. Onlar Alonso'ya saldırınca iyi,biz saldırınca mı problem oldu kardeşim ? Ayrıca ben ağır bir saldırı göremiyorum burada.

  5. alonso'cular hamiltona saldırınca iyi hissediyor musunuz? mesela 2007'de yenilmemiş gibi geliyor mu böyle saldırınca?

  6. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    problem diyor ama depoda 1lt benzin bile bulamamışlar ne iş ? 😀

  7. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    Noldu lan hamilton

  8. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Yemezleerrrrrrrrrrrrr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir