Lotus İspanya'da İlk Turlarda Galibiyet Mücadelesine Girmeyi Umuyor

yazar:

kategori:

Grosjean “Bahreyn’deki gibi yarış başladığımızda aracımız harika olur ve sürpriz yaparsak ardından yine iyi sonuçlar alabiliriz.”

“Startın ardından aracın ilk turlarda nasıl olduğunu göreceğiz. Bahreyn’deki ilk turlarda odluğu gibi hislere sahip olursam o zaman iyi sonuç düşünebiliriz.” dedi. 

Raikkonen de araçlarının tek turdan ziyade uzun sürüşlerde iyi olmasından dolayı umutlu.

Raikkonen “Bu sene sıralamalarda aldığımız en iyi derecelerden birisi ancak daha iyisini yapma şansımız vardı. 9. virajda biraz hata yaptım bu yüzden yaklaşık 0.2 sn kaybettim ancak yine de iyi.”

“Yarın yine farklı olacak ancak aracımız genelde yarışta sıralamalardan daha iyi oluyor.” dedi.


 


Yorumlar

  1. Ses etme, konuşur konuşur susar 🙂

  2. Rai yavas yavas alisiyor artik araca, yalniz Romain de siralamalar da cok iyi, aferin ona, bugun yarisi Romain kazanacak diyor icimde ki ses nedense, icimde ki sesle mucadele halindeyim, Rai desin diye ikna etmeye calisiyorum 🙂

  3. Hamilton'ın cezası en çok Lotus'lara yaradı gibi. Öndeki her iki araç tempo olarak ve lastik kullanımı olarak Lotus'un gerisinde görünüyor.. Maldonado bu pozisyondan kalkınca ne yapacak en çok merak ettiğim konu, çünkü aslında bugün bu araç normal şartlarda podyum görür.. Alonso mu? O'nun ne yapacağı belli aslında: Elinden gelirse ikinciye tur bindirir ama aracının elinden ne gelir onu bilemem..

  4. ben alonsoyu merak ediyorum … bence iyi iş çıkardı, yarış temposu önemli olacakki bence ferrari baya gelişmiş görünüyor .. dur bakalım ne olacak ..

  5. Bende sezon başından beridir takımdan bunu istiyorum Çin'deki gibi bir strateji yapmasınlar diye her hafta dua eder oldum artık

  6. Bende sezon başından beridir takımdan bunu istiyorum Çin'deki gibi bir strateji yapmasınlar diye her hafta dua eder oldum artık

  7. arkadaşlar dikkatinizi çekerim takımlar şampiyonasında lotus önünde ki takımların pilotlarını bu yarışta geri bıraktı bu şansı çok iyi değerlendirmeleri gerekiyor .
    bu sefer iyi bir strateji bekliyorum ama umarım sadece beklemekle kalmam:)

  8. aynen öyle robert F1 hayatı boyunca aynı Alonso gibi elindekinin üzerinde bir performans verdi. Diğerlerine benzemiyor. Eğer bu araca sahip olsaydı Rai, Alo, Vet; kimse önüne geçemezdi

  9. Kimi Genelde yarış performansı olarak üstün bir pilot. Tek turda Romain kesinlikle daha hızlı. Bu sene sıralama turlarına bakacak olursak Kimi bir nevi hatalar yaptı ve bu da pozisyonlara neden oldu.

    Kubicamın istediği tam da böyle bir araba idi çok zamansız ayrıldı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir