Button Yarışta Durumu Tersine Çevirmeyi Umuyor

yazar:

kategori:

İspanya’da sıralamaların 2. seansında denge sorunu nedeniyle elenen İngiliz sürücü yarışa 10. sıradan başlayacak.

Button “Geçmişte olduğu gibi arkalardan yükselmek kolay deği. Geçen sene, önceki senelere göre DRS ve KRS ile çok fazla geçiş görmüştük. Fernando ve Mark’ı bir tur içerisinde geçmiştim bu yüzden burada geçiş yapmak mümkün.”

“İyi bir aracımız olursa, iyi çalışıyor olursa gerçekten iyi bir yarış geçiririz. 10.luktan başlayarak çok fazla puan kazanabiliriz ve Bahreyn’de gördük. 11. sıradan başlayan Kimi neredeyse yarışı kazanıyordu. Bu yüzden hâlâ çok fazla fırsata sahibiz.”

“Yüksek hızda çok fazla önden kayma sorunu yaşadım ancak düşük hızda arka bölüm çok dengesiz oldu. Bu yüzden dengeyi anlamak ve düzeltmeye çalışmak zordu.”

“Lastikleri ısıtmak için çok fazla şey denedik. Bazıları çalıştı ancak temelde sıralamalarda, antrenmanlardaki araca sahip olduğumu hissetmedim.”

“Performansın olduğunu biliyorum çünkü Lewis sıralamalarda harika iş çıkardı. Ve bu performansın olduğunu gösteriyor.” dedi.


Yorumlar

  1. tabanca değil serhan sol arka lastik takanın ayağının üstünden geçti lewis.

  2. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    startta yer kaybedip trafiğe takıldım diyecek eminim 🙂

  3. geçen sene aracın iyi olduda geçmişindir alo ve webberi bu sene dengeyi kuramadınki geçesin 1 puan alırsan allahına duva et

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    off off O geçen seneydi be button, ferrari tur yemişti F150 ile. Bu senede tur bindirecem falan sanıyorsan anca HRT ye bindirirsin.

    Padokman'nin dediği gibi Lewis sende önde bitirecek gibi hissediyorum bende. Gerçi sen balık adamsın, ne olur ne olmaz..

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    bırak allasen, her seansta takım arkadaşından nasıl 1 saniye fark yiyebildin ?

    lastikler peynirden olmasa, tarih seni difüzör şampiyonu olarak hatırlayacaktı.

    mclaren'dan pole alamadan gime be adam, bir yarış da de ki araç çok iyiydi çok iyi bir tur attım.

  6. Lewis senden önde bitirir yarışı

  7. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    haydi button göster strateji ustalığını, stratejiyi sen belirle ve yarış içerisinde yönet. Sakın takıma bırakma mazallah… Bu arada depoyuda kontrol etmeyi unutma hortumcu benzin bıoşaltan hortumu takmıştır 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir