Schumacher Taraftarı Olmak

Bitmez bilmek Azmiyle, Yeteneğiyle ve Başarılarıyla biliyorum Efsaneyi ve Formula Bir’e Yalan söylerek girdiğini Açıklayacak kadar’da mütevazi..Spa’yı bilmediği Halde bildiğini söylemiş Schumacher Formula Bir’de yarışmaya başlarken..Herkese saygısını ve Yağmurda’ki Mükemmel Sürüşünüde Unutmayalım..

 

Çok eğlenceli ve Genelde neşeli bir insan Schumacher..

 

 

Ferrari diyince akla gelen ilk isim sensin Schumacher..Belkide Ferrari’nin En tepede olmasını sağlayan Kişisin..Senin taraftarın olduğum için hiçbir zaman pişman olmadım..Aksine Hep Mutlu oldum..Ama Seni Ferrari Tulumların’da görmek daha güzeldi be EFSANE..2006 Monza yarışını İzlerken hiç beklemediğimiz bir karar verdin..Belkide Kariyerinin en tepesinde bıraktın..Yıpranmıştın belkide Sıkılmıştın bu spordan..

 

 

2006 Yılında bıraktığını açıkladığında çok üzülmüştüm ve gözlerim dolmuştu..Kaç senedir haftasonlarını verip izlediğin spor’da en sevdiğin adam ayrılıyor ve artık yarışmayacak..

 

 

Uyuyamamıştım birkaç gün zor geliyordu insana..Onun gibi bir insanı tekrar izleyemeyecek olmak, ve Brezilya Grand Prix’indeki Buruk vedası içimi bir garip yapıyordu..Formula Bir’i izlemesem mi ? Yeni Bir Pilot mu Tutsam ? Onun takımı Ferrari’yi tuttum Massa ve Raikkoneni..Ve Sonra Bir gün bir haber geldi..

 

 

Efsane Mercedes Gp ile anlaşmış ve 3 yıl aradan sonra tekrar geri dönecekti..O Gecede uyuyamadım içim içime sığmıyordu, Çok mutlu olmuştum..40 Yaşında dönecekti Efsane..Ama Ferrari ile Değilde Mercedes ile..Ne Farkederdi ki, Bu sporu Sevdiren İnsan geri dönüyordu..

 

 

Ama Bu dönüş hiçte beklediğim gibi olmadı..Mercedes ona istediği aracı bir türlü veremiyordu..Elinden geleni yapsada bir türlü O Beklenen Podyum gelmiyordu..Yinede Arada Eski Michael Schumacher’den görüntüler Vermeyi’de ihmal etmiyordu..

 

 

Bir çok kişi tarafından eleştiri aldı..Neden Geri döndü diye..Başarılarıyla hatırlıyorduk öyle kalsın diye..Ama Bu Schumacher’in kişiliğine ters düşen birşey..Ne yani Schumacher Zoru görünce kaçacak mı ? Schumacher başarana kadar gitmeyecektir..Biz taraftarları olarak Bize Yaşattığı Mutlulukları unutmamak ve Pes etmemek lazım..Düşünsenize Hayatınızda Yarışan efsaneyi Son kez pistlerde görüyorsunuz. İlerde çocuklarınız baba Sen Schumacher’in yarışlarını gördün mü diyince en azından anlatacak birşeylerimiz olur..Onun yarışması bizim için büyük bir şans, Bırakınca elimize hiçbirşey geçmeyecek..Ben onun başaracağına inanıyorum ve Bir Podyum’dan sonra gerisinin geleceğine inanıyorum ve İnanmak istiyorum..Schumacher Fanlarındanda isteğim onu ne olursa olsun desteklemek ve Pes etmemek..En kötü gün Bugünse Bugünde Schumacher..

 

 

Michael Schumacher


Yorumlar

  1. Sadece teşekkürler, eline gönlüne sağlık……

  2. Evet Michael Schumacher'e bizi bir kez daha Shumi zaman tünelinde gezdirdiği için teşekkürler. @thrillercd thrillercd Evet dostum yanlız değilsin.Ben hala umudunu kaybetmeyenlerdenim. Her ne kadar Elektriklerin kesilmesiyle 20'li turlardan başlayarak yarışı izleyebilsemde ve Efsanenin Out olduğunu görsemde onun en azından bir Şampiyonluk daha görmeden bırakacağını sanmıyorum. Sadece bir sebebi göz ardı etmeyerek buda "EY MERCEDES YANLIŞ ATA OYNUYORSUN SENİ ŞAHA KALDIRIP ÖNDEKİLERİN ARASINA SOKACAK ADAM Rosberg DEĞİL. ONUN ADI Michael SCHUMACHER LÜTFEN Ross BRAWN AKLINI BAŞINA TOPLA…!!!

  3. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Her Fırtına'nın ardından bir güneş doğar demekten başka yapacağımız birşey yok..O Güneşin yakın olması dileğiyle..

  4. arkadaşlar sabır sabır sabır

    herşey çok güzel olacak…
    BUNA İNANIN YETER LÜTFEN

  5. o sevenlerinin ahından oldu bence:)

  6. @Michael Schumacher, ilkin yazını okumuş videoları izlememiştim. Az önce izledim ve gerçekten duygulandım.

    Bu sezon o kadar talihsizlik oldu ki yolacak saçımız kalmadı artık. Bu yüzden en son yarıştan sonra "sanırım olmayacak" dedim o duygu yoğunluğuyla. Ama ben onun başarmadan bırakmayacağını düşünüyorum. Böyle olmasın istiyorum. O da bu şekilde bırakmayı istemiyor, biliyorum. Ama biz yarışta çılgına dönerken, onun bu şanssızlıkları yaşayan adam olarak içindeki ateşin sönmesinden korkuyorum.

  7. Sadece ve sadece biraz iyi bir araç ve problemsiz hafta sonları lazım.

    Sanırım tıkandığımız nokta burası işte.

  8. tek fark artık garaj basmıyor

    direk ateşe veriyor artık 🙂

  9. Bir anektot daha;
    tesadüfmüdür bilmiyorum ama Schuminin yarış dışı kaldığı turlar hep 13. tura denk geliyor.
    Bu 13 ün uğursuzluğumudur nedir;)

  10. Kazanın olduğu an, yani çakıl havuza irdiğinde kafasını direksiyona dayadı önce, sanki lanet olsun yeter artık der gibi sonrada kafayı kaldırıp direksiyonu fırlattı.
    o an benim için çok dramatikti.
    Ama dediğin gibi bu tür olayları çok yaşadı be çok uzun zamandır bu sporun içinde.
    Böyle şeyler onu yıldırmaz, tıpkı coulthard a arkadan çarpıp garajda bastığı zamanlardaki gibi.
    tek fark artık garaj basmıyor:)

  11. Sadece ve sadece biraz iyi bir araç ve problemsiz hafta sonları lazım.

    Sanırım esas tıkandığımız yer burası…

  12. Öncelikle bu yazı için Michael Schumacher'e teşşekür ediyorum. Dün accayip bir duygu patlaması yaşadım, kolay değil bu kadar hayalkırıklığı. Gördüm ki yalnız değilmişim, dünya üzerindeki neredeyse tüm Schumi taraftarları benzer şeyleri yaşamış. Açıkçası bazıları teslim olma noktasına gelmiş, bazıları çok yorulmuş ve bitkin düşmüş bazıları da hala herşeye rağmen tereddütsüz onu desteklemeye devam ettiklerini gördüm. Kuşkusuz bu üst üste gelen şansızlıklar çok sinir bozucu; ama biliyorum Schumi bunu kaldıracak güçte. Hırsından, adanmışlığından, cesaretinden ve hızından hiç bir kuşkum yok. Bunu dün bile açıkça gördüm. Sadece ve sadece biraz iyi bir araç ve problemsiz hafta sonları lazım.

  13. Bunu Schumi'ye de sormaları lazım tabi getirmeden:)
    Şaka bi yana eğer bu sene Schumi yine mağlup olursa takım arkadaşına (şu ana kadar ki pit ekibinin aptallığı, şanssızlık vs gibi durumların bundan sonra olmayacağını varsayalım), artık yaşlı olduğunu kabul edip bunu kendisi istemeyecektir.

  14. Schumacher- avatarı

    Pistte izleyemiyoruz ki 5 yarışta 2 finish gördü .

    Bende çok seviyorum ama artık dayanamıyorum herkes ne oldu diye soruyor .

  15. Dostum yazı güzel olmuş eline sağlık.
    Dün sinirden elimdeki çay kupasını fırlatmışım farkında olmadan:(
    Bu adamı çok seviyorum ve benim için pistte olması bile yeterli.
    Ama dediğin gibi bizi öyle güzel zaferlere alıştırdıki onu mücadelenin içinde görmediğimiz zaman mutlu olamıyoruz.
    Bazı pilotlar nedense ona karşı çok sert savunma veya direnme gösteriyor, bu yüzden bazen olmaması gereken temaslar yaşıyor.
    Rosberg yada alonso gibi etliye sütlüye karışmadan sürüş yapan bir tekniği yok. Sürekli risk ve adrenalin var onun ataklarında bununda etkisi oldukca fazla oluyor.

    Elbetteki böyle gitmeyecektir, talihsizliklerin biyerde son bulması lazım.
    döndüğünden beri en formda olduğu sezonu ama çok kötü başladı gerçekten.
    Araçta durmadan geriye gidiyor birtürlü istenen seviyeye gelmedi. Geçen yılki mgp den hallice sadece. bunun üzerine lastik sorunlarıda tuz biber oldu.

    Benim için ona destek olmak herzaman keyif verdi.
    Eğer akıcı bir ingilizcem olsa ona mektuplar bile yazardım ama yok.
    Eğer bunun için yardımcı olacak fun dostlar varsa hem mgp nin sitesine hemde Schuminin kendi sitesine yazı göndermek isterim.

  16. Eline sağlık. Duygusal, akıcı bir yazı.

    Adamın kazanmasına gerek yok. 1-2 güzel geçiş izletse yeterli taraftarlarına. Eski bir Hakkinen taraftarı olarak geride bile kalsa Hakkinen'in de gelmesini isterim.

    Şumi'yi kırmızı tulum içinde görmek güzeldi demişsin. Bence de yakışıyordu. 1000 puanlık soru geliyor:

    Ferrari seneye Massayı gönderip Alonso'nun yanına Şumi'yi getirirse nasıl olur?

  17. hakkaten mükemel harika fantastik bir yazı ağlamak istiyorum

  18. Kadir YILMAZ avatarı

    Dönme fikri muhteşem olsa da gerek yoktu demeden edemiyorum, yoksa kangren olacağım. o dönem çok başkaydı (hele 98-99, şampiyon olmasada), kırmızı tulum, ferrari, ekip, yaş, bu sebeple beynimde ikiye böldüm, geçmiş çok ayrı bir yerde sabit duruyor, değişmez kirlenmez, şimdi ise ilgilenmemeye çalışıyorum resmen..

  19. Eline sağlık. Sıcağı sıcağına çok duygusal olmuş. Her ne kadar bu sezon felaket geçse de ben "bunun bir sonu olmalı" diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir