Maldonado'nun Gözü Yeni Galibiyetlerde

yazar:

kategori:

Maldonado takımın otomobilde sorun yaşanan belli alanlara odaklandığı takdirde her şeyin mümkün olduğunu belirtiyor.

2004 yılından bu yana Williams’ın ilk zaferine İspanya’da imza atan Pastor Maldonado, kendisini ve takımı şampiyonluk mücadelesinde görüp görmediği sorulduğunda, “Tabii ki, liderler Fernando Vettel’e  göre bakarsanız biraz geride kaldık ama çalışmaya devam etmemiz gerekiyor.”

“Şu anda en iyi takım değiliz. Otomobil iyi durumda ama bazı noktalarda çalışmaya devam etmeliyiz. Her şey mümkün. Şu anda farklar birbirine çok yakın. Sürüşüm konusunda kendime güveniyorum. Takımda ve otomobilin içinde kendimi rahat hissediyorum. Yani her şey mümkün.”

“Elimizden geleni yapıyoruz. Bazı yarışları kazanmak, podyuma çıkmak istiyoruz. Çok mutluyum çünkü takım yıllardır yarış kazanmamıştı ve bugün bizim için harika bir gün. Umarım bu şekilde devam ederiz.

Son olarak takımın teknik yapılanmasında yapılan değişikliklerin bu sezon büyük fark yarattığını söyleyen Maldonado, yarış kazanan ilk Venezüellalı olarak ülkesinde nasıl karşılanacağını merak ediyor.

“Her yerde partiler yapılacağını tahmin edebiliyorum ama şu anda ne yapıyorlar bilemiyorum. Oradaki taraftarlarımı ve ailemi görmek istiyorum. Sanırım yarışı izleyen herkes şu anda mutludur.  30 yıldır Formula 1’de hiçbir Venezüellalı yokken şimdi bu günleri görmek onlar için harika. Ülkem için büyük bir başarı.”


 


Yorumlar

  1. İdman'daki spiker arkadaşlar "kız arkadaşı" demişti. Manitasıymış yani…

  2. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Birde bu sene moda oldu, yarış kazanan şampiyonluğunu ilan ediyor nerdeyse :))

  3. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Harbiden çok iyi idare etti Alonso'yu. Ama sene başından beri aslında williams da büyük değişiklik vardı geçen seneye göre. Bariz hissediliyordu. Adam güzel sürdü, araçta iyi tepki verince bu sonuç normal. Bakalım devam edecemi yoksa diğerleri hızlandıkça geriye mi düşmeye başlayacaklar.

    Ferrari aracının sezon ortasına doğru en hızlı araç olmasını tahmin ediyorum, tabi bu ivmeyle gelişirlerse. Önümüzdeki 2 yarış daha net anlayacaz sanırım. Herkesin aksine ben mclaren değil lotus u bekliyorum ferrari nin arkasından. Sonra mclaren veya rbr olabilir.

    Aslında RBR şu an tam olması gereken yerde, yani eski yerinde. Demek ki bütün olay EBD deymiş. Olayın sihri bozulunca elde bişey kalmamış görünüyor.

    Alakasız ama şu ferrari 3 senedir kullandığı ÖN KANATA 1 parça daha eklese gözüm açık gitmeyecek. Yeni ön kanat diyorlar bakıyorum bakıyorum ancak 1-2 cm lik bir açı veya kavis farkı görebiliyorum topu topu. :))

  4. ama sürüşü gayet güzeldi. her ne kadar yarış kazanan böyle açıklamalara yaparak ( haksız değiller ama her yarıştan sonra iyi sonuç alan yaptığı için artık bayıyor ) bizi bunaltsa da maldondado perez'in hata yaptığı gibi bir hata yapmadı, onun yapamadığı şekilde alonso'yu sonuç olarak yendi. tebrik etmek lazım, umarım williams'ın ve onun başarısı devam eder, takipte olacağım.

  5. hahahaha sesli güldüm buna 🙂

  6. Emre ÖZDURU avatarı

    Sanırım burada hergün siteye bakan ama benim gibi sitenin yorum kalitesinden ötürü yorum yazmayanlar vardır. Ama bugün yorum yazmam gerektiğini hissediyorum. Eminim benim gibi F1'i uzun yıllardır (1989'dan beri) takip edenler vardır.

    Bu kadar yıldır gördüğüm bir şey var. F1'e çok fazla marka yada takım dahil oldu sonra gitti. Çok fazla yatırımcı geldi ve gitti. Ancak her zaman daim olan bir şey var ki kazanmak bazı takımların genlerinde vardır. Nasıl kazanacaklarını nasıl araba tasarlayacaklarını nasıl hazırlanacaklarını her zaman bilirler. Ben Williams'ı Nigel Mansell ile şampiyon olduktan sonra tutmaya başlamıştım ancak malum Frank Williams'ın sürücülere fazla para vermeme(bu adam aslında hiç bir şeye fazla para vermek istemiyor yaa.) huyundan ötürü Damon Hill ile yollarını ayırdıktan sonra bir de absürd motor kararı MECATRON (yanlış yazmış olabilirim) dan sonra soğudum. Dünkü yarışta Williams'ı tekrar en önde görmek tekrar o arabayı grid'de hak ettiği yerde görmekten çok büyük zevk aldım. En az yarışı Raikkonen yada Schumacher kazanmış kadar sevindim kendimce. Bu yüzden tebrikler tebrikler….

    Bu arada artık Bahreyn yarışından sonra dünkü yarışta da anladım ki F1'i bilgisayardan seyretmek bu kadar yıl sonra hiç anlamsız,zevksiz,ruhsuz geliyor bana.

  7. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    Perez de senın gibi konuşuyodu. bence erkenden başlamayın. Ferrarinin maclerenın bıle bı sonrakı yarısta ne olacagı belli degıl

  8. elvan dalton avatarı

    Eğer kardeşiyse gözümdeki venezüellalı kadın imajı yerle bir olur. Çirkin venezüellalı olmaz diye biliyorum ben.

  9. Yanındaki kadın kızkardeşimi?

  10. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Williams'ın Bu Durumu Mercedes Gibi Tek Yarışlık Bir Mucize Miydi Merak Ediyorum.

    Gözüm Üstlerinde 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir