Mclaren: "Hamilton Monaco'da Galibiyeti Hak Ediyor"

yazar:

kategori:

Bu sene 3 defa ilk sıradan yarışa başlayan Hamilton henüz podyumun zirvesinde kendisine yer bulamazken 5 takımdan 5 sürücü kazanmayı başardı. Hamilton’un ise en iyi derecesi üçüncülük oldu.

Whitmarsh “O kazanmayı hak ediyor, bu konuda şüphe yok. Sıkı çalışmalı ve onun iyi bir araca sahip olmasını sağlamalıyız ve aynı zamanda hata yapmamalıyız. F3, GP2 ve F1’de kazandığı pistte potansiyelini göstermesine fırsat vermeliyiz.”

“Orayı her kategoride kazandı ve tekrar kazanmak isteyecektir.” dedi.

Whitmarsh, takımının Monaco’da kazanacak durumda olmasına rağmen bu sezon kesin konuşmanın imkansız olduğunu düşünüyor.

Whitmarsh “Monaco’da herkesten daha fazla kazandık ve oraya kazanabileceğimiz inancıyla gidiyoruz ancak şu anda bu sporda tahmin yapan kişi kaybeder.”

“Gerçekten tahmin yapmak imkansız. 5 yarışta 5 farklı üretici kazandı ve Monaco’dan sonra 6 farklı kazanan olabilir. Umarım 6 olmaz ve biz kazanırız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bu arada hamilton button kıyaslanamayacak iki pilot burdaki bazı yorumlara hakkaten çok şaşırıyorum button müthiş hızlı bi adam falan değil sadece yumuşak bi tarzı var bu da lastik konusunda ona yardım etti hepsi bu f1de olağanüstü pilotların içine giremez onlar schumi,kimi,hamilton,alonso belki de vetteli dahil edebiliriz hepsi bu

  2. evet monaco her zaman mclarenin iyi olduğu bi pist pilotlar olarak bakarsak ta burada mevcut pilotlardan en başarılı olabilecek isimler raikkonen,hamilton,vettel diğerleri de arkadan gelir ama bu sezon imkansızlar sezonu oldu hep ama iyi yarış olur

  3. ben Alonso diyorum buranın favorisi bakın ve görün

  4. McLaren ciler biraz daha sakin olmalı artık bence. Geçen sene Lewis kötüydü ona yüklenmedik fazla şimdide McLaren a yüklenmeyelim. Yada yüklenmeyi abartmayalım sonuçta.

    Pitteki hatalar bence aşırı ısınmadan kaynaklanıyor. Orda yapılacak bir güncelleme bu işi çözer.

    Ferrari nin yaptığı gibi aynen.

    Benzin koyma olayıda herkes yarışta kalır bizde sıralamada kalıyoruz. Bir dahada olmaz eminim.

  5. Geçen sene McLaren Monaco'da o kadar hızlıydı ki herkes pole'ün favorisi olarak gösteriyordu gerçektende öyleydi Antrenmanlarda çok hızlıydı Sıralamalarda özellikle Hamilton yanlış hatırlamıyorsam Q1 ve Q2'yi lider tamamlamıştı. ve Serhan Acar bile büyük bir aksilik olmazsa pole Hamilton'a gidecek gibi diyordu. Derken McLaren son 4 dk içersinde 2 hızlı tur atma stratejisi uyguladı ve Sağolsun Perez tünel çıkışındaki şikanda bir kaza yaptı ve yaklaşık 20 dk durdu seans ardından pistin yol tutuşu düştü birde ceza eklenince Hamilton 9.sıra olması lazım yada 10 yanlışsam düzeltin lütfen öyle bir yerden kalkmıştı. Umarım yine bir hata olmaz. Çünkü Sıralamaların herşey olduğu Monaco'da şuan McLaren özellikle Hamilton favori.

  6. Siz elinize yüzünüze bulaştırmadığınız sürece merak etmeyin o kazancaktır.

  7. ee hakettiği galibiyeti verin artık bir zahmet.

  8. Siz herşeyi olması gerektiği gibi yapın gerisini ona bırakın. Geçen sene Lewis biraz kötüydü bu sene iyi ama bu sefer de siz çok kötüsünüz sorunsuz bir yarış çıkaramıyoruz.

  9. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    takım hata yapmasın yeter, başka birşey istemiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir