Williams, Senna'nın Koltuğunun Tehlikede Olduğunu Kabul Etmiyor

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, Senna’nın performansını geliştirmemesi halinde önümüzdeki yarışlarda koltuğunu test pilotu Valtteri Bottas’a kaptırabileceği söylendi.

Takımın ortağı Toto Wollf “Kimseyi değiştirmiyoruz. İki sürücümüzle anlaşmamız var ve sürücülerimizi elimizden geldiği kadar destekliyoruz.”

“Bruno ve Pastor ile ilgili karar dikkatlice alındı ve devam edeceğiz.”

“Valtteri ile geliştirme okulundayız ve onun cuma günleri piste çıkması kararı dikkatlice alındı. Onu uygun olmadığımız durumlara sokarak ateşe atmayacağız. Bu yüzden söylentiler sadece çöpler.” dedi.


Yorumlar

  1. Torpille veya soyadınla biyere kadar yarışabilirsin.
    Sonuçta vasat bir pilot yeteneği yok.
    Kaç kez gittiği takımdan kovulduç
    williamsdanda kovulur yakında.

  2. Bruno malezya ve cin yarislarinda gayet iyiydi, hatta malezya cok iyiydi, yagmirda sondan baslayip 6. Bitirmisti. Brunoyu yillardir takip ederim yagmurda iyi yarislar cikariyor.fakat Kuru zeminde sikinti yasayabiliyo , sanirim lastikleri kullanmayla ilgili kendini gelistirmesi lazim. Uzerindeki baskiyi da dusunursek biras daha gelismeye ve ozguvene ihtiyaci var bence.
    Ayrica 2009 yilinin bruno icin sanssiz bir yil olduguna ve bunun acisini cektigini dusunuyorum. Honda ile anlasmak uzereyken bir anda ortada kaldi ve gp2 ye donmek yerine lemans'e gecis yapti. Ardindan 1 sene hrt ve sezon ortasinda oturdugu lotus koltugu.. Bence 2009 da gp2 ye donup formunu surdurebilir ve gelistirebilirdi, ama lemans ve devaminda form kaybettigini dusunuyorum.
    Mesela maldonado gp2 de 4 sezon gecirdi ve nereden nereye geldi. Hulkenbergle ayni takimdayken maldonado vasat bi goruntu cizmis ve geride kalmisti ama gecirdigi bi sonraki sezonda kendini gelistirdi ve belkide bugunku basarilarinin temelini atti.
    Kisacasi motorsporlari nankor bir spor, mucadeleye ara vermemek lazim 🙂

  3. senna dayısı kadar olmasa da gayet iyi bir pilot bence. üstündeki yükü de düşünmek lazım bir efsanenin yeğenisin. iyi yarışlar çıkarıyor, istikrarı ve diğer pilotlarla dans etmeyi bırakırsa çok daha iyi yerlere gelecektir bence.

  4. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Bruno'nun basarili olmasini istiyorum, bunun nedeni de Ayrton Senna tabii ki. Ama Bruno'da o kumas yok maalesef, basarili olabilecegini de dusunmuyorum, yas zaten olmus 28. Sonu malum.

  5. ne oldu hiç böyle bi spekalüsyon yoktu ortada tabi maldonado bi yarış kazandı ya hemen senna kötü oldu durun bi ne bu aceleniz sezon sonu çıkarırsınız böyle söylentileri. massa dedikoduları yetmedi senna mı kaldı ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir