Whitmarsh, Button'u Yaklaşımından Dolayı Övdü

yazar:

kategori:

Whitmarsh “Jenson çok zor bir hafta sonu daha geçirdi. Cuma günü denge çok iyiyken ve çok hızlırken daha sonra tüm hafta sonu boyunca neler olduğunu anlamaya çalıştı. O anda koşullara göre sinirlenmek çok kolaydır ancak o çok değerli puanlar kazanarak ne kadar profesyonel olduğunu gösterdi. Bu şampiyonada bir kaç puan dahi önemli.” dedi.

Whitmarsh, bu seneki araçları MP4 27’nin şampiyonluk kazanabilecek bir araç olduğunu düşünüyor.

Whitmarsh “Aracımızın performansı çok iyi ve bu konuda memnunuz ve geliştireceğiz. Çok harika iki sürücümüz var. Yaşadığımız tüm zorluklara rağmen şampiyonanın zirvesinden sadece 8 puan geride olmamız kafamızı dik tutmamız, kendimizi eleştirmemiz ve eleştirileri kabul etmemiz gerektiği anlamına geliyor.”

“Sıradaki yarışı kazanabiliriz, şampiyonluğu kazanabiliriz ancak lastik kullanımı açısından yanlış yerde olmak kolay.” dedi.


Yorumlar

  1. Jenson iyidir. 1 Kez daha şampiyon olsun isterim, bırakmadan. Gerçi 5-6 sene daha bırakmaya niyeti yok sanırım. Belki 2 kez bile olabilir. Sinirlenmiyor, lastikleri iyi kullanıyor, pilotların çoğu gibi hırsından gözünü karartıp yanlış kararlar vermiyor yarış sırasında.. Teknik sorunlar yüzünden böyle..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir