Mercedes Sürücüleri Monaco'dan Umutlu

yazar:

kategori:

Rosberg “Burada caddelerde hep hızlı oldum ve gelecek hafta iyi bir sonucun mümkün olduğunu düşünüyorum.”

“Pistin karakteristiği aracımıza uymalı ancak bu sene her yarışta gördüğümüz gibi lastik kontrolü kritik olacak. Bu sene şu ana kadar 5  farklı takım kazandı, Monaco’da en az 10 kişi kazanabilir bu yüzden son senelerin en heyecanlı yarışı olabilir.” dedi.

Schumacher “Oraya her gittiğinizde sonunda piste çıkmak için sabırsızlanırsınız. Tabi ki gridde 5 sıra kaybedeceğimi bilmek bu hissi kaybettirmeyecek ancak her zamandan daha fazla çalışmam gerekecek.”

“Aracımızın gelişimi üzerinde herkesin gösterdiği sıkı çalışmalar sayesinde Monaco’da oldukça iyi olacağımız konusunda eminim. Bu yüzden hafta sonundan en iyisini çıkarmayı hedefliyoruz.” dedi.


Yorumlar

  1. benim yorumda hemen silinmiş ha sayın gökhan kamil hem suçlusunuz hem dalga geçersiniz
    hem güçlüsünüz hem karizmamı çizesiniz hem yorumda ilerde gülersiniz dersiniz bu kadarına da pessss haksızlık bu haksızlık ayrımcısınızzz taraflısınız

  2. Herkes Schumiden bu yarışta çok ümitli, umarım bu sadece temenni ile sınırlı kalmaz.

  3. Şimdiki aracı 2006 daki kadar iyi değil.

  4. Rosberg anca kendine gaz verir.Bi başarısı olsa da kibir etse yaşadığı neyin kibriyse?Onca senelik pilotluğu karşılığında 1 podyum mu.Gerçi podyumu görmeden de bu küçük dağları ben yarattım felsefesini güdüyodu havaya acayip müsait bi benliği var.Rosberg'in tek ihtiyacı 1 podyum diye tezler atılıyodu F1 camiasında aldı aha ne oldu?Şaha mı kalktı?1 podyumla adam olmadık statüyemi geçiş yapacaktı.Kahraman çıkarma fantazilerinin bi eseri işte bu tezler.Tarih yapılanı yazar yapılamayanı değil.Rosberg gibi bi kibir deposu iyiki de kariyeri boyunca hep ortalamalarda seyretti yoksa bütün pilotlara tepeden bakmaya başlaması an meselesiydi.Adam geçmişe bakıp bu güne kadar ne yaptım diye muhasebe etmiyo ki bi havalarda civalarda etse zaten neyime benim kibir der de o da böyle biri işte yapacak bi şey yok…

  5. Schumacher- avatarı

    Klasik bir yarış senaryosu umarım böyle olmaz Schumacher biraz kazalardan ders almalı artık
    Artık sıkılmaya başladım doğru düzgün finish görmedi adam 2 puanı var.

  6. Sercan la senin ağzınızdan bal damlıyor yaw:)

  7. Schumacher Nerde Ben Orda avatarı
    Schumacher Nerde Ben Orda

    Hatırlatırım…Kimi idi heralde 11. başlayıp birinci bitirmişti heralde burayı yani iyi bi strateji ile iyi sonuçlar alabilir.Mercedes dur kalk pistlerinde bu sene daha iyi gibi inşallah Schumacherle iyi sonuç alırız.

  8. Erdi  Akkaya avatarı

    2010'da alonso'da son sıradan başlamıştı ve tam 6.bitiricekken son virajda schumi alonsoyu geçmişti. ama o zamanki pilot dizilimi araç güçleri ve şimdiki bir değil tabi 😉

  9. Erdi  Akkaya avatarı

    schumi hayranları bu yorumumu küstahlık olarak algılamasın lütfen.
    bence schumi puan alırsa sevinsin derim neden derseniz zaten 5 sıra grid cezası alıcak.3-4-5-6 gibi sıralama sonucu elde ederse gerilerden başlıycak startdada birisi ile yaşıycağı ufak temas onu pite girdirmek zorunda bırakabilir.ve otomatikmen 1 tur geri düşücek sonrasında monakoda ne kadar çok ilerleme kat edicek merak konusu.ama her şeyin hayırlısı olsun derim.
    benim en sevdiğim 3 pilottan birisi schumidir.başarılarının devamını dilerim bu arada felaket tellalcısı değilim 😀

  10. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    2012'nin 6.farklı galibi schumacher olabilir benim güvenim sonsuz

  11. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    geçiş zorluğu falan dinlemez schumi 2006da son sıradan bile değil pitten başlayıp 5.bitiren adam var burada.

  12. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    schumacher monako'da hem sıralamalarda hemde yarışta podyumun herhangi bir basmağında olacak buna gerçekten gönülden inanıyorum

  13. Bana öyle geliyor ki Mercedes burda tek turda iyi olcak. Araç kontrolünün diğer senelere oranla daha iyi olmasından dolayı sıralamalarda Schumiden beklentilerim yüksek.

  14. Ben Mercedes'ten Çin kadar olmasa da en azından sonraki yarılardan daha iyi bir performans bekliyorum. Schumacher'in podyum şansı da sıralamalarda alacağı iyi bir sonuca ve startta göstereceği iyi performansa bağlı. Tabi bunun yanında yarışı bitirmesi, kazaya karışmaması, pit ekibi bla bla bla

  15. Sıralamalarda 4-5 olsa ancak 9-10. kalkar.
    geçişin bu kadar zor, pistin bu kadar dar olduğu bir yerde start anından başına bişey gelmezse çaylaklardan uzak durursa, pitte bijonu sıkmayı unutmazlarsa, yarışta vites kutusu sorun çıkarmazsa, atak yaparken senna üzerine kırmazsa yarışı ilk 4 de bitirebilir.

  16. Her yarıştaki klasik umutlu temennilerimiz ama maalesef hep bişeyler oluyor.
    Umarım sezonu burda başlar efsanenin.

  17. dediğin gibi lotus sıralamalarda aracın gerçek temposunu ortaya koyabilirse kimi için pole ve yarış galibiyeti gerçekten çok zor olmaz. kiminin bu pistte başarılı yarışlar çıkardığını biliyoruz. mercedes bence bu kadar umutlu olmasa iyi olur schuminin de 5 sıra grid cezası var işleri çok zor.

  18. Monaco Mercedes'in iyi olduğu pistlerden birisi değil. Schumacher'in 5 sıra cezası da yardımcı olmayacak. Ben olsam pek umutlu konuşmazdım.

  19. Schumacher- avatarı

    Allah'ım lütfen ne araçta sorun çıksın ne de kaza olsun.

    Şu adam o zaman herşeyi yapacak sadece kaza görmek istemiyorum.

  20. lastik kontrolü ama , pitlerdeki zaman kaybı trafik daha da …
    polden başlayan yarışı alamayacak bence bu sene …

  21. Mehmet Yüksel avatarı
    Mehmet Yüksel

    nico yine kibirini göstermiş burada caddelerde hep hızlı oldum ve gelecek hafta iyi bir sonucun mümkün olduğunu düşünüyorum diyerek ben schumacherden eminim elinden geleni yapacak ama bu takımla zor adamlar ya araçta bir sorun çıkarıyor ya da schumi rosberge yaklaşırsa ilk nicoyu pite çağırıp schuminin geri kalmasını sağlıyor fia yine saçmalamış rosberg 2 yarış önce hamilton ve alonsoya neler yaptı ceza yok canada 2011 de button neler yaptı ceza yok üstüne yarışı kazandı ama schumacher kaza yaparsa ceza fia hamiltona schumachere ve alonsoya önyargılı bu açıkça belli mercedes schumacherin ününden ve tecrübesinden faydalanırken rosbergide pamuk prenses yapmak için uğraşıyor ben schuminin yerinde olsam bu takımı çoktan bırakırdım adamın ününü zedelediler dönüşünü ferrari ile yapsaydı herşey çok farklı olurdu ya biz yanılıyoruz schumi yaşlandı ya da sorun mercedeste ama şu bir gerçek rosberg hep birinci pilot konumunda ben şuna inanıyorum sorunsuz bir mclarene 3 yarışlığına hakkinen dönse ilk 6 da yer alır villeneuve bile bu williamsla bir şeyler yapar schumacherde sorunsuz bir mercedesle ve ayrımcı olmayan bir takımla en azından ilk 5 te olabilir her yarış ben inanıyorum yeterki ros lar birşey yapmasın isim benzerliğinden gelen bir bağ var aralarında galiba

  22. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    monacoda atak çok zor olduğu için polü alan pit stoplardada geçilmez kesinlikle favori olur.o yüzden tek turda en iyi takımlardan biri olan mclaren ve red bull biraz daha önde görüyorum bu konuda lotus ve kimidende en kötü ihtimalde inşallah podyum görürüz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir