Petrov, Massa'nın Sene Bitmeden Ferrari'den Gönderileceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Caterham sürücüsü yapmış olduğu açıklamada, Massa’nın kısa sürede takımdan gönderilmesinin pek mümkün olmadığını ancak sene bitmeden Brezilyalı sürücünün koltuğunu kaybedebileceğini düşünüyor.

Rusya’da gazetecilere konuşan PEtrov “Massa’yı şimdi kovacaklarını düşünmüyorum. En azından ağustos ayına kadar göndermezler.” dedi.

Petrov ayrıca Ferrari’nin Massa üzerinde baskı oluşturduğunu düşünmüyor.

Petrov “Ferrari’nin onu çok güçlü eleştirdiğini düşünmüyorum. Tek bir şansının olduğunu ya da bu tür şeyleri söylemiyorlardır.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Konuşana Bak 🙂

    Sen Paranla Anca Caterham'dan Alabildin Koltuğu.

    Onlarda Seni Kapıya Koyarsa HRT'nin Paralı Pilotu Olursun Artık 🙂

  2. Niye bu adama karşı bu kadar düşmanca yaklaşıyorlar anlamıyorum. Tamam bir şampiyon değil ama takımlara para getiren pilotlar olmasa takımlar araçları neyle yapacak? Yılların Williams'ı bile sponsor peşinde koşmaya mahkum olmuşken sponsoru olan pilota düşmanlık niye? Şu an ondan yetenekli olup F1 de koltuk bulamayan kaç pilot var bilmiyorum ama o pilotların sponsor desteği olmadan takım zaten aracı geliştiremeyecek ve o pilot bir fark yaratamayacak. Ayrıca adamın elinde şampiyonluk potansiyeli olan bir araç vardı da O mu kullanmadı? 2010 da kaybedilen şampiyonluk bu adamdan nefret etmenize yol açıyor olabilir ama mesela o an Alonso'yla Vettel'in durumlarını değiştirin o zaman ne hissedecektiniz bu adama karşı? Elindeki araca aman aman birşey katamasa da aracın el verdiği değer de iyi de gidiyor yarışta.

  3. rusyada yapılan pistin ve rus milyarderleri hatrına seni formula1 e aldılar bide gelmiş massa ile sidik yarıştırıyor,oğlum o sponsorların olmasın sen koca bi hiçsin lan

  4. Ferrari#100 avatarı

    Petrov rica etsem bi aynaya bakarmısın

    Kendine bakmıyor herkese laf yetiştiriyor sus ve yerine otur

    Işine bak,yarışı iyi yarışmaya bak sene sonuna varmayacak kariyerin

  5. bi çıktır git ya konuşmayan bi sen kalmiştın
    2010 abu dabi aklıma geldikçe sana karşı olan olumsuz duygularım tavan yapıyor
    işe yaramaz serseri ya

  6. avanti avanti sebastiaaaaaaaaaaaaaaan vetteeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    Brezilyalı sürücünün kontrolünü kaybedebileceğini düşünüyor.

    koltuğu kaybederse sıkıntı yok ama kontrolü kaybederse!!??

    Massa büyük takımda olduğu için göze batıyor ve bilen bilmeyen her medyumun dilinde.Aslında benzer şeyler diğer takımlarda yok mu?.Mesela Williamstaki Senna da her an gönderilebilir.Mesela Kovalainene sıralamada 4-1 geride olan petrov da kovulabilir.

  8. aktif olarak yarışan bir sürücünün, pistteki diğer sürücü hakkında bu yorumu yapmasını yanlış buluyorum. bence petrov bunu daha fazla alışkanlık haline getirmemeli..

  9. Ferrari%100 avatarı

    Massa Monaco da iyi puan alsın Dominik diyecek Massa böyle devam et iyi iş çıkardın

  10. Ferrari%100 avatarı

    Petrov bakta seni göndermesinler bırak ötekine berikine yorum yapmayı bak kendi işine

  11. felipe massa yaklaşık 2009 senesinden beridir büyük takımlarda yarışın pilotlar arasında en kötü performansı sergileyen pilot perez gibi süper yetenekli bi adam varken massa bu takımdan bencede gönderilir petrovda caterham da pek kalamaz bence o da sene sonunda gider gibime geliyor…… Şalu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir