Hulkenberg ve Mallya Monako için Umutlu

yazar:

kategori:

Barselona’yı onuncu sırada tamamlayan Alman pilot, takımın Monte Carlo’da da iyi bir hafta sonu geçirebileceğini düşünüyor.

Hulkenberg, “İspanya için yaptığımız gelişimler neticesinde iyi adımlar attığımızı düşünüyorum. Bunlar Monako’da da bize fayda sağlayacaktır.”

“Ancak yine de onları tam olarak anlayabilmemiz ve oradaki ayarlarla uyum sağlamaları için çalışmamız gerekiyor.Takım bunun üzerine yoğunlaşacak. Etrafımızdaki takımların birbirine ne kadar yakın olduğunu düşünürseniz küçücük bir kazanç sağlamak bile çok büyük fark yaratacaktır” diyor.

Force India takımı şu anda markalar şampiyonasında sekizinci sırada yer alıyor. Gridin birbirine çok yakın olduğunu söyleyen takım patronu Vijay Mallya da tur zamanlarındaki ufak farkların kendilerine pozisyon kazandıracağını belirtiyor.

“Bu hafta takımımızın iyi bir performans ortaya koymasını ve puan mücadelesi verdiğini görmeyi çok istiyorum.Son zamanlarda kesinlikle gelişim kaydettik. Ama tüm grid birbirine çok yakın şekilde yola devam ediyor. Sadece birkaç salise bile griddeki 10 sırayı ayırabiliyor. Bu nedenle kimse hiçbir şeyi garanti olarak göremiyor.”

 


Yorumlar

  1. Gecen sezon surunen ve 19 yarista toplam 5 puan (oda sansla) alarak yeni takimlar haric sezonu en dipte kapatan Williams icin sezon basinda en zorlu pist olan Ispanya`yi kanacaklar deselerdi neremizle gulerdik degilmi? :))))

    Hic bir sey imkansiz degilmis meger aga..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir