Williams Monako Öncesi Temkinli

yazar:

kategori:

Barselona’da sekiz yıllık galibiyet hasretine son veren Grove kökenli takımın Yönetim Kurulu üyelerinden Toto Wolff takımın bu hafta sonunda her zamanki gibi bir yaklaşım sergileyeceğini söylüyor.

“Pastor burada (Monako) yarıştığı her kategoride yarış kazanmış bir pilot. Bruno da GP2’de kazandı. Bu yüzden Monako GP için sabırsızlanıyoruz. Ancak şu noktada beklentilerimizi çok yüksek tutmamamız gerek çünkü bunu yaptığınızda pist üzerinde çok rekabetçi olacağınızı düşünürsünüz ve bu olmayabilir.”

“Tahmin yapmayı bırakalım. Onun yerine Perşembe ve cumartesi günlerini bekleyelim. Ama ben yine de bu yarış için sabırsızlanıyorum.”

Ayrıca Wolff takımın sezon başından bu yana kaydettiği gelişimden memnun olduklarını ve daha fazla başarıya ulaşabileceklerini söylüyor.

“Yarış tempomuz daima iyiydi ama bunu sonuçlara yansıtamıyorduk. İspanya’da zaferin gökten düşmediğini söyleyebilirim.”

“Takımdakiler çok iyi iş çıkarıyor. Mike (Coughlan, takımın teknik şefi) ve diğer yen çalışanlarımızı da unutmamak gerek.  Daha takıma geleli dokuz ay oldu ve biz bu kadar hızlı gelişmeyi beklemiyorduk.”

 


Yorumlar

  1. elvan dalton avatarı

    Algıda seçicilik diyorsun yani. Benim içim kötü olduğundan ben soyadına takılıyorum hep.

  2. Gecen sezon surunen ve 19 yarista toplam 5 puan (oda sansla) alarak yeni takimlar haric sezonu en dipte kapatan Williams icin sezon basinda en zorlu pist olan Ispanya`yi kazanacaklar deselerdi neremizle gulerdik degilmi? :))))

    Hic bir sey imkansiz degilmis meger aga..

  3. Gecen sezon surunen ve 19 yarista toplam 5 puan (oda sansla) alarak yeni takimlar haric sezonu en dipte kapatan Williams icin sezon basinda en zorlu pist olan Ispanya`yi kanacaklar deselerdi neremizle gulerdik degilmi? :))))

    Hic bir sey imkansiz degilmis meger aga..

  4. Williams'ın yeni araçı:

  5. O degilde, gecen sezon surunen ve 19 yarista toplam 5 puan (oda sansla) alarak yeni takimlar haric sezonu en dipte kapatan Williams icin sezon basinda en zorlu pist olan Ispanya`yi kazanacaklar deselerdi neremizle gulerdik degilmi? :))

    Hic bir sey imkansiz degilmis meger aga..

  6. ne zaman pastorun adı geçse aklıma pastorize yoğurt geliyor 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir