Mosley, "Bırak" Çağrılarını Göz Ardı Edecek

yazar:

kategori:

Autosport’ta çıkan habere göre FIA Başkanı Max Mosley, kendisine karşı senatodan gelen bırak çağrılarını göz ardı etmeyi planlıyor.

FIA Başkanı Mosley’e özel hayatı ile ilgili ortaya çıkan skandalın ardından bir çok kurumdan bırakması yönünde baskı yapıldı.

Ancak Mosley gelen olumsuz mesajlardan daha fazla destek mektubu aldığını iddia ediyor.

Son çıkan haberlere göre kurulun bazı kesimleri Mosley’i 3 Haziran’da yapılacan güvenoyu seçimi öncesinde bırakması yönünde ikna etmeye çalışıyor.

Japon Otomobil Federasyonu, Mosley’in 3 Haziran öncesinde yetkili kişiler ile bırakması yönünde ikna edilmek için görüşeceğini ortaya çıkardı.

Japon Otomobil Federasyonu Başkanı Setsuo Tanaka Nisan ayında yapılan ilkbahar toplantısında konseyde Mosley’in bırakması yönünde oy çıktığını ve kendisinin de özel olarak Mosley’e bırakmasını öneren mektup yolladığını söyledi.

Mosley için bu ikna çabaları işe yaramamış gibi görünüyor ancak Mosley’e karşı artan bir zıtlaşma ortaya çıkıyor.

Mosley, skandalın ortaya çıkmasının ardından ilk defa bu hafta Monaco padoğunda göründü ancak gazetecilerin sorularını cevaplamaktan kaçındı.

Mosley genel olarak özel ofisinde zaman geçirdi ve Renault Patronu Briatore, Ferrari Takım Sorumlusu Domenicali, Williams CEO’su Adam Parr, Force India Patronu Vijay Mallya ve Ferrari Eski Soumlusu Jean Todt ile görüşmeler yaptı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir