Senna Koltuğunu Bottas'a Kaptırmayacak

yazar:

kategori:

Daha önceki hafta sonlarında Cuma antrenmanlarına çıkan Valtteri Bottas’ın, takımın ortaklarından Toto Wolff tarafından idare edilmesi ve takıma Wihuri ve Kampii gibi yeni sponsorlar kazandırması neticesinde takımda sorun yaşayan Senna’nın yerine getirilebileceği konuşulşuyordu.

Ancak Avusturyalı Wolff bu iddiaları kabul etmiyor.

Senna Monako’da cuma antrenmanları da dahil kokpitte olacak. Ancak bu durumun Avustralya’da da olduğu gibi cadde pistlerine özel bir durum olabileceği düşünülüyor. Senna Avustralya’da da cuma antrenmanlarında yer almıştı. Bottas da sezon öncesi yaptığı açıklamada cadde pistleri hariç her yarış hafta sonunda cuma günleri pistte olacağını belirtmişti. Bu nedenle Bottas’ın Kanada, Valensiya ve Singapur’da da piste çıkması beklenmiyor.

Öte yandan Bruno Senna ayrı bir baskıyla daha karşı karşıya. Maldonado İspanya’da polden yarış kazanırken Senna sıralamalarda ikinci senaskalmayı başaramamıştı.

Senna, “Monako’da geçmişte iyi performanslar sergiledim. Umarımbu şekildedevam eder ve iyi puanlar alabiliriz.” diyor.


Yorumlar

  1. bu yılı Williams için bir geçiş yılı olarak görüyorum. Bu sene büyük işler başarırlarsa seneye daha çok sponsorla ve daha iyi pilotlarla yarışmaya başlarlar.

  2. elvan dalton avatarı

    Maldonado'nun koltuğu bile tehlikede bence. Kim bilir belki 2 tane maldonado'dan bile daha fazla sponsor geliri olan pilot gelir, Williams koltuklarını kapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir