Maldonado: "Williams En İyilerden Çok Geride Değil"

yazar:

kategori:

Son yarış İspanya’da ilk yarışını kazanan ve Williams’a 8 sene sonra ilk zaferini kazandıran Maldonado, bu haftaki yarışın favorileri arasında gösteriliyor.

Maldonado “Kazanmak, özellikle de ilk defa kazanmak gerçekten özeldir. Ancak tabi ki artık zor olacak çünkü takımlar ve araçlar çok yakınlar. Her şey fark yaratabilir. İlerlemek için her şeyi doğru yapmamız lazım ve Williams’ın şu anda çok iyi iş çıkardığını söyleyebilirim.”

“Herkes çok motive, ben dahil herkes çok zorluyor. Takım içerisinde çok iyi hisler ve atmosfer var ancak yine de aracımızı geliştirmemiz lazım. Şu anda % 100 değiliz. En iyi takım değiliz ancak çok da uzakta değiliz. Yakın bir yerdeyiz ve her zaman gelişmeye çalışmalıyız.” dedi.

Monaco hakkında konuşan Maldonado “Orada her zaman, özellikle GP2 ve World Series’te hızlı oldum. Geçen sene iyiydim, 6. sıradaydım ancak burası her zaman zordur. Bu tür pistlerde ne olacağını asla bilemezsiniz. Trafik ve diğer her şey etkili oluyor.”

“Hafta sonu boyunca pist çok fazla değişecek. Pisti takip edip aracın dengesini çok iyi ayarlamalıyız. Bunun yanında doğru zamanda pistte olmalıyız. Yine elimden gelenin en iyisini yapacağım ve ardından göreceğiz. Orada rekabetçi olmamız mümkün.” dedi.


Yorumlar

  1. Efsaneyi unutmakla büyük bir hata etmişim,özür diliyorum.Nasıl olduysa artık…
    Demek ki çok kızmışım:)

  2. massa dan bahsediyorsun değilmi? webberde var tabi.

  3. 5 şampiyon + birde efsane var. o yüzden sanırım onu hesabına katmadın.

  4. maldoda perez gibi oldu. birisi lideri zorladı 2. oldu sandık ki yarış kazanmış gibi konuşmaya başladı. maldoda yarış kazandı şimdi iddaalı olduğunu düşünüyo. olabilir tabiki adamın hakkı bence. alnının akıyla kazandı ne yağmur ne çamur helal olsun. bende öyyle olsam monako için tabiki iddaalı konuşurdum. aklıma galatasaray geldi bi an :)) gs avrupa macerasında leeds unt ile oynicakları zaman onların teknik direktörleri gs çok güçlü beraberliğe bile razıyız diolardı. istanbula gelirlerdi 5 tane atıp giderlerdi :)) o misal :))

  5. "Orada her zaman, özellikle GP2 ve World Series'te hızlı oldum. Geçen sene iyiydim, 6. sıradaydım ancak burası her zaman zordur. Bu tür pistlerde ne olacağını asla bilemezsiniz. Trafik ve diğer her şey etkili oluyor."

    Karşında bu sefer 17-18 yaşındaki liseliler olmayacak dostum.Tam 5 tane dünya şampiyonu olacak ki bu adamlar eften püften adamlar değil.Herkes kendi yerini bilmeli ve lotus bile galibiyete bu kadar kesin bakamazken senin bu fazla mütavazı! söylemlerin komik kaçıyor.
    Neden sana bu kadar kızgınım,bir yarış galibiyetiyle-dünyanın en çok 5.olan adamı-rosberg gibi itici olmak için çok uğraşıyorsun.Bırak biz sana yeterince hakkını teslim ettik zaten …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir