Schumacher Monaco'da Rekabetçi Bir Yarış Hedefliyor

yazar:

kategori:

Sezona pek iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 5 yarışta sadece 2 puan alan Schumacher, İspanya’da Bruno Senna ile olan kazası sonucu aldığı ceza nedeniyle yarışa 5 sıra geriden başlayacak.

Schumacher “Temel olarak rekabetçi olacağımızı düşünüyorum. Genel olarak pistin yapısı bize uyacak ve burada daha önce en geriden gelip 5. olmuştum. Bakalım sıralamalarda nerede olacak, yarışa nereden başlayacak ve neler yapabileceğim. Kesinlikle ideal değil ancak durum bu ve ben sabırsızlanıyorum. Kesinlikle biraz heyecan olacak.” dedi.

Schumacher, Monaco’da kendisini rahat hissetmesini sağlayan bir aracın başarıda kilit nokta olduğunu söylüyor.

Schumacher “Monaco kesinlikle özel bir pist ve araçla birlikte her türlü detaya dikkat etmeniz lazım. Her pistte bu önemlidir ancak burada daha fazla sonuç verir. Eğer her türlü detaya dikkat ettiyseniz tur zamanı olarak daha fazla sonucunu alırsınız çünkü burada her şey çok kritik ve zor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Çok zor bir yarış olacak , SC mutlak gözüküyor, kazanmak zorunda olan çok pilot var, sonucu hiç belli olmayan yarışlardan birisi, eğer monaco da biri kazanacaksa bu ya schumi olmalı yada rai olmalı, hatta rai 1. schumi 2. olursa çok memnun olurum 🙂 sonraki yarıştada yer değişebilirler schumi 1. rai 2. olabilir :))))) 2 farklı pilot tutmak ne zor yaw , hangisinin kazanacagına karar veremiyorum :)) hehehe….

  2. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    podyumdayız kardeşim içini ferah tut

  3. Zaten bu yarışta herkesi Schumacher için dua etmeye davet ediyorum.Başka türlü olmayacak :))

  4. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    dua edelimde o güvenkik aracı schumacher için pistte olmasın ..

  5. risk almazsan hiç birşeyi başaramazsın.aceleci olupta gerileremi düşsün.1-2 turda geçti geçti sonra öndekilerle ara bir pit stop kadar açıldıktan sonra atağın anlamı kalmaz.türbilans ta kalmak ufalanmayı başlatır.
    bence schumi vites kutusu değiştirip Q1 de piste çıkıp derece yapmadan pite dönse yarıştada pitten başlasa daha iyi olur.hem lastiklerini hiç kullanmamış olur hemde starttaki kaostan kurtulur ve podyum belkide sc ile zafer bile gelebilir.

  6. Ölme eşşeğim ölme 😀

    Birde yağmur yağsın hatta ilk 4 takımın pilotları yarış dışı kalsın sonra Schumi geçsin gitsin 😀

    Yok yok FIA ya diyelimki biz Schuminin podyum kazanmasını istiyoruz rica etsek öndeki pilotlar azcık hata yapabilirmi 🙂

    Schumiciler güldürüyorsunuzya beni ne diyeyim 😀

  7. Zor ama imkansız değil.
    Sıralamalarda 5 olsa 10. sıradan start alır.
    İyi bir startla ilk 6 ya girer ve doğru strateji ile doğru zamanlamalı ataklarla ilk 5 veya belki podyum olabilir.
    Şu ana kadar 2 galibiyet alan yok, birer galibiyeti olanlar prestiji yüksek monacoda ikinci galibiyetleri için tavizsiz mücadele edeceklerdir, Ön gruptan "williams", lotus ve rb lerden oluşan bir yarış teması hem dışarda kalmalarını hemde sc nin girmesini sağlar.
    ozaman podyum rahat gelir.

  8. Muhtemelen güvenlik aracıda görecek olduğumuzu hesaba katarsak araç eger rakabetçi olursa herşey olabilir.

  9. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Bende acaba medya kuruluşlarını Monaco ya almadılarmı diye düşündüm.Yani bunu gerçekten düşündüm,Perşembeyi beklemeye karar vermiştim.Ondan önce bir kaç ufak haber çıkmıştı ama normal bir yarış haftasonuna göre çok azdı.

  10. ilginç bir hafta oluyor. bugün normal basın toplantısı sonrasında bir sürü haber çıktı ama öncesinde bu hafta fazla haber olmadı gerçekten

  11. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Ne oldu anlamadım ben?Dün hemen hemen hiç haber çıkmadı.Bugün 17.00 ye kadar nerdeyse haber yok.17.00 den sonra haberler çıkmaya başladı.Hemde Brawn'ın sağlığıyla ilgili iki tane,Brawn'ın Schumacher yorumu 2 tane ve Raikkonen haberi 2 tane.Neden böyle olduki?Herkes casinoda mı sabahladı acaba?

  12. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    schumacher için totemmi yapsak acaba bu yarış :p

  13. Schumacher- avatarı

    Ataklarında aceleci davranmazsan Schumi çok güzel şeyler olacak 5 sıra cezası çok önemli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir