Brawn Schumacher'e Desteğini Sürdürüyor

yazar:

kategori:

Monako’da tekrar işinin başına dönen Ross Brawn, gazetecilerden gelen sorular karşısında pilotu Michael Schumacher’i desteklemeye devam ediyor.

“Bana kalırsa bu sezon oldukça iyiydi. İstediğimiz sonuçları alamadık ama işin aslına bakarsanız o bu sezon oldukça iyi durumda.”

“Yapmamız gereken birkaç iş daha var. Michael’la birlikte daha çok eğleneceğimizi düşünüyorum. İspanya’da başına gelen olayla ilgili çok konuşuldu ama başarıya ulaşırsa ve iyi performanslar sergilerse yine çok büyük ilgi toplayacaktır. Ben de bunun için sabırsızlanıyorum.”

Brawn, Schumacher’in kötü geçen yarışların ardından hayal kırıklığına uğramadan yola devam etmesini de takdir ediyor.

“İşte Michael böyle biri. Michael mücadeleyi sever. Formula 1 de bundan ibarettir. Michael mücadeleyi sever ve işler yolunda gitmediği zaman çok daha derinlere inar.”

“Bu sezon takım olarak yakalamamız gereken başarıyı yakalayamadık. Ama genel olarak performansımız iyi. Her şeyi doğru şekilde bir araya getirirsek iyi sonuçlar almaya başlayabiliriz. Bu da Michael’ın yapabileceği bir şey.”

Schumacher’in Monako’daki cezası hakkında da konuşan Brawn, “Burada olması biraz şanssızlık tabii ki. (Senna ile olan olay) bir bakıma sokakta yürürken bile başınıza gelebilecek bir şey. Biri size doğru geliyor ve ikiniz de aynı anda aynı yöne gidiyorsunuz ve birbirinize çarpıyorsunuz. Oradaki de bundan fazlası değildi. Biraz şanssızlık oldu ama bunu aşmak için elimizden geleni yapacağız.” diyor.


Yorumlar

  1. Bence bu ceza, o durumdaki bir pilota verilebilecek en düşük cezaydı. Yarış dışı kalmamış olsa pitten geçme filan verirlerdi. Ceza kazanın cezası değil, Senna'yı yarış dışı bırakmanın cezası. Senna sorunsuz devam edebilse ceza bile almazdı bence.

  2. bütün michael le efsabe jordan phelps knight .

    her fırtınanın ardından güneş doğar.ama pazar günü fırtına ve yağmurlu yarışta schumi güneş gibi doğacak.belki burada zıplamak basamak yok ama prensin önünde takla atar herhalde.

  3. 5 sıra grid cezası gerçekten çok ağır bir karardı, o yarışın içinde değerlendirilmesi gereken bir karar olmalıtdı.
    Daha öncekobayashi ile yaşadığı temasda dur kalk cezası verilmişti.
    Bu kez yarışa zaten devam edemedi.
    Dolayısıyla bir cezaya gerek yoktu yada para cezası olabilirdi.

    Neyse, pek haberlere yansımadı ama umarım araçta işe yarayaak güncellemelerle gelmişlerdir bu uzun arada ve bu dezavantajı avantaja çevirecek iyi stratejilerle Schumi için güzel bir h.sonu yaşarız.

  4. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Adam Gibi Adam Ross Brawn..

  5. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    bizim michael'la diğer efsane michael'ın felsefeleri aynıdır.

    ''Ben başarısız olursam neler olacağını hiç düşünmem. Çünkü bunları düşünmeye başladığınızda, ister istemez olumsuz bir sonuca yoğunlaşırsınız. Eğer konunun üzerine atlıyorsam başarılı olacağımı düşünüyorumdur, başarısız olursam neler olacağını değil.'' – Michael Jordan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir