Massa Monaco'da Temiz Bir Sayfa Açmak İstiyor

yazar:

kategori:

Monaco’da gazetecilere konuşan Massa “Burası benim ikinci evimdeki yarışım, burada yaşıyorum ve çok özel bir yarış. Bu yüzden umarım burası farklı bir şampiyonanın başlangıcı olur.”

“Kolay bir dönem değil ancak kariyerime bakarsanız farklı zamanlarda zorluklar yaşadım ve bu da onlardan birisi.”

“Belki en zor olanıdır bu yüzden doğru yönde ilerlemek için bu yoldan çıkmamız lazım. Her zaman kötü dönemdense iyi dönemde olmak iyidir ancak hayat böyle. Bu yüzden iyi olanı sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Massa, şampiyona liderliğine ortak olan takım arkadaşının kendisi için bir baskı oluşturmadığını düşünüyor.

Massa “Fernando’nun sorun olduğunu düşünmüyorum. Her zaman harika takım arkadaşlarınız olur ve takım arkadaşlarınızla zor zamanlarınız olur bu yüzden onlar birlikte güçlü olurlar. Bunun sorun olduğunu düşünmüyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ferrari%100 avatarı

    Bu hafta sonu artık bu sayfa tertemiz olmalı kariyerinin sonu gelmemesi için FELiPE

  2. Her hafta aynı açıklamalar…
    İlk kez kötü dönem geçirmiyorum,
    Bundan da çıkabilirim, bla bla bla..

  3. Sen git 20-25 mt genişlikteki geçişin olduğu pistlerde kendini gösterme gel Monaco' da temiz bir sayfa açmak istiyorum de.. Olum bi git.. güldürme bizi burda..=)

  4. vay be ne temiz sayfaymıs acabadı gitti bi türlü.her yarıstan önce sezonum simdi baslıyor,temiz bi sayfa acacam,bu sefer başarılı olacam gibi demecler 🙂 massa genclerin önünü ac.ama ferrariye gelecek bi baska pilot yine alonsonun arkasında yer alacak.alonso takım emriyle suanda iyi gidiyor.

  5. Torro Rosso taraftarı değilim 🙂 ( Sezon öncesi testlerde yanan torro rossoyu işte renault motoru diye heycanla yorumlayanlara gelsin.)

  6. Ne yapıcaktı Alonso öndekiler hata yaptı diye yarışı mı bırakıcaktı.

    Ne yapacaktı Vettel 1 sn hızlı araçla yavaşmı gidecekti.(Aldınmı mesajı). Ben yorum yaptım sıkıntısı olanlarda atlamışlar.Üniversiteyi bitireli 3 sene oluyor kafan rahat olsun böyle yorumlar atarak kendini liseli olmaktan kurtarmaya çalışma senin benimle tartışmaya kapasiten yetmez.

  7. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    o arkadaş redbull orta sıra takımı diye krizlerde takma kafaya 😀

  8. dıkkatlı ol? ne demek oluyor bu .sahsı fıkrını yazmıs arkdasımız bundan dogal ne olabılır sen elstırı yapmak yerıne tehdıt edıyorsun .goze batan bırnı arıyorsan ben burdayım

  9. Hamilton, grojen, senna ve kobayashiden uzak durursa yarışı bitirebilir.
    Yarış dışı kalacak adaylar arasında bence massa.

  10. neye göre hediye kime göre hediye arkadaşım.Şimdi diyeceksin ki öndekiler hata yaptı yağmur yağdı falan filan.yapmasaydı kardeşim biz mi diyoruz onlara hata yap diye.Ne yapıcaktı Alonso öndekiler hata yaptı diye yarışı mı bırakıcaktı.Aşın kendinizi artık aşın.bırakın bu fesatlıkları.Yoksa ben yapacağımı çok iyi biliyorum Sinan kardeşim sen çok göze batıyorsun burda dikkatli ol.Burdaki hiç kimse liseye giden çoluk çocuk değil.BUNU BİL

  11. :)))

    Barselonada hepten batırdı ama orada button bile battı. araç iyi oldukça daha iyi olacaktır tahminimce.

  12. Benden Massa'ya 5 ortalı harita metot defter!

  13. massa 2 senedir uğraşıyon ama olmuyo. olmuyosa zorlamanında bi anlamı kalmıyo be abi. işin kolay değil büyük takımda yarışıpta böyle durumda kalırsan gerçekten zor. önceden iyi dileklerim vardı ama şimdi onlarda bitti, hiç olmazsa senin yerine bi başkası geçse daha heyecanlı olurdu ferrari ve f1 adına

  14. Massa ne yapsın Alonso üzerinde oynanan politik oyunlardan adama sıra geliyormuki kendini gösterebilsin rezil bir araçla ne yapabilir alonsonun ilk yarışlarda aldığı hediye puanlar olmasaydı Massadan çokta farklı olacağını sanmıyorum.

  15. artık şahlanan atın hakkını teslim et be massa…

  16. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    hande yener'in aksine , sana kırmızı hiç yakışmıyorr massa

  17. Ömer_Massa avatarı

    İnşallah bu hafta şeytanın bacağını kıracaksın Felipe…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir