Vettel, Sürekli Değişen Dengeler Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Bu seneki 5 farklı galipten birisi olan Vettel, Bahreyn yarışında açık bir şekilde her seansta en hızlı isim olmasının ardından son yarış İspanya’da ancak 6. olabildi.

Bu sene ilk defa Bahreyn’de temiz bir hafta sonu geçirdik. Orada aracın dengesinden memnundum ve sonucu aldık. Barselona’ya gelirken benzer sonuç bekliyordum ancak rekabetçi görünmedik ve neler olduğunu anlamaya çalıştık.”

“Açık bir cevap yok gibi. Bazı fikirlerimiz var, antrenmanlarda çok mutluydum ve sıralamalara gelirken diğer takımların yaptığı büyük gelişimi gösteremedik.”

“Tam bir sonuç çıkarmak zor çünkü gerilerden başladığınızda yarışın ilk bölümünde trafikte oluyorsunuz ancak ön bölümle olan fark çok büyüktü ve en iyi 5. olabilirdim. İlk 4 sırayı rahatsız edebilecek gibi durmuyorduké

“Şu anda bizim için bazen hızlı olup bazen yavaş olmamızın, performans değişikliklerinin nedenlerini anlamak zor. Ancak şu anda tek zorlanan biz değiliz.” 

“İlk 5 yarışın ortalamasına bakarsanız ilk sıralarda hak eden sürücüler ve takımların olduğunu düşünüyorum.”

“Farklı insanların kazandıklarını, 5 farklı takım ve sürücünün kazandığını gördük bu yüzden 20 yarışlık bir sezonun sonunda kazananın şans eseri kazandığını söyleyemeyiz.”

“Henüz sezonun başında sayılırız ve lastikleri anlamak çok aşırı zor.” dedi.

 


Yorumlar

  1. garip bir çok değişkenin olduğu çok karmaşık bir sezon ama ben genede adamıma güveniyom
    sebastian vettel geçen sene lastikleri eski olmasına karşın bu yarışı kazanmıştı staretijiyi iyi kurarlarsa kazanabiliriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir