Sauber "Mükemmel" Bir Hafta Sonu Bekliyor

yazar:

kategori:

Sabah seansında 3. en hızlı isim olan Perez “Koşullar çalışmak için ideal değildi ancak yağmurda iyi görünüyorduk ve bu olumlu bir şey. Kuru zeminde sabah seansında yapamadığımız ve yapılması gereken bazı şeyler var.”

“Ancak bu sabah hızlı olduğumuz için aracın iyi performans gösterdiği konusunda eminim ve cumartesi günü sıralamalarda rekabetçi olabiliriz.” dedi.

2. seansta 8. en hızlı isim olan Kobayashi ise “Bugün her şey yolundaydı. Araç geçen seneye kıyasla yavaş virajlarda kesinlikle gelişti ve bu Monaco’da kritik bir şey.”

“Aracın dengesi iyiydi ve hafta sonu için eminim.  Lastiklerin yarışta ne kadar gelişeceğini bilmiyorum çünkü hava koşulları uzun sürüşler yapmamızı engelledi.” dedi.


Yorumlar

  1. Erdi  Akkaya avatarı

    dikkat ettiyseniz bugün 2.antremanlarda son anda perez vettel'e atak yapıcaktı nerdeyse çok yakındı.vettel ve perez hızlı turkarını atıyorlardı.yağmurda sauber red bull'dan çok daha iyi göründe belkide bütün takımlardan.

  2. Monaco yarışı sıralama turlarından ibarettir. İlk seans sonuncuları, ikinci seans orta grubu ve son seans kazananı belirler. O yüzden cumartesi ekstra önem vermek gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir