Massa: "Aracın Çekişi Beklenenden Daha İyi"

yazar:

kategori:

Öğleden sonraki seansın yağmur nedeniyle kesintiye uğramasıyla birlikte çoğu takım, bu sene ilk defa kullanılacak olan süper yumuşak hamurları yeteri kadar deneyemedi.

Ferrari Pilotu Felipe Massa, ikinci antrenmanda 19 tur attı ve en hızlı 3. isimdi.

Brezilyalı pilot, günün çalışmalarından memnun olduğunu ama şartların, bir tahminde bulunmayı zorlaştırdığını ifade etti.

Massa: “İyi bir Cuma (Perşembe) günüydü. Ama bir şey söylemek zor; özellikle de Monako’da Cuma günü zor. Bizim için bile sıralamada durumun ne olacağını net değil.”

“İyi bir Cuma günüydü. Araç iyiydi. Denge açısından durum iyiydi; lastik bozulmaları bile. Sadece biz değil, yumuşak hamurlarla yapılan sürüşlerin sonlarında herkes tur derecelerini değiştiriyordu”

“Süper yumuşak hamurları deneyemedik. Bu da başka bir konu. Yumuşak ile süper yumuşak arasında nasıl bir fark olacağını bilmiyoruz. Ama her şey iyi durumda. Yağmurda bile hisler fena değildi. Sıralamada neler olacak göreceğiz.”

Brezilyalı pilot, çekiş açısından aracının beklenenden iyi çalıştığını da ekledi.

Massa: “Çekiş, belki de beklenenden biraz daha iyi. Bunun hislerle ilgili bir şey olup olmadığından emin değilim. Çünkü lastiklerde bozulma fazla değildi; lastikler iyi çalışıyor; özellikle de yumuşak lastikler”

“Süper yumuşakların nasıl bir tutunma sağlayacağını vs görmemiz gerek. Ama çekiş konusunda hisler belki beklenenden biraz daha iyi. Çekişte sorununuz olmazsa ve azami hızda da mesele yoksa bu durum gayet olumludur.”


Yorumlar

  1. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Umarim antrenman performansin siralama ve yarisa da yansir Felipe, ve hatta sezonun geri kalanina. Takimlar sampiyonasi icin senin alacagin puanlara cok ihtiyacimiz var.

  2. keşke senin yerinde de bir başkası olsaymış. Ferrari için bir olan herkes massa için de iyi dileklerini sunmuş. Ya sen? Artık şu ayrımı geçin allah aşkına ya

  3. hem de onun icin yoldugumuz saclara yazik umarim en kisa surede massanin yerine genc bir pilot gelir de alonsoyla rekabet eder biz de bunun keyfini yasariz

  4. acikca soylemek gerekirse bir ferrari taraftari olarak ben massanin bu yarista iyi bir performans gostermesini istemiyorum. cunku bu yarisin yeni bir baslangic olacagina inanmiyorum saman alevi gibi olur bu yaris sadece ferrarinin tahammul suresi 5-6 yaris uzar hem sampiyona icin degerli puanlardan olmus oluruz hem

  5. Asvalt ağladı beee.:)

  6. evet ya massanın zafer mücadelesi verdiği yarışlar görürüz umarım.

  7. "İyi bir Cuma günüydü."
    ???

  8. Ferrari%100 avatarı

    Işte gerçek Massa bu
    Haydi be yürü kim tutar seni
    Yarışçı Massa bu araç ona uydumu işte böyle oluyor
    Artık Ferrari pilotlarından ilk çizgi gelirmi gelir zor ama zoru başarmak önemli olan

  9. sulonsoo sulonsoo avatarı
    sulonsoo sulonsoo

    massa antrenmanlarda umut verir sıralama ve yarışta alır götürür o umutları :S

  10. Gokberk Onem avatarı

    haydi massa hakettiğin yerlere dön be abicim. 2008'deki massayı geri getir.

  11. Ömer_Massa avatarı

    sanki bu konuşan massa değil başkası.bu yıl ilk kez böyle olumlu konuşmuş.hadi felipe yüzümüzü kara çıkartma bu hafta sonu ferrariye yakışır bir sonuç elde et sende alonso da.inşallah ikinizde ilk 3 te yer alırsınız….

  12. Maksimum hızları istenilen seviyede değil ama Massa bu hafta yeniden doğacak, polü alırız demek çok iyimser olur, ama 3. cepten start almak yarış sonucu için çok iyi olur.

  13. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Mükemmel bir haber.Massa dan bunları duymak hakikaten beni sevindirdi.

  14. insallah massa cmt. seni ilk 3 de görmeyi isteriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir