Vergne Ricciardo'yu Geride Bıraktığı için Mutlu

yazar:

kategori:

Vergne Monako’da ilk kez geçen sene Formula Renault 3.5 yarışında yarışmış ancak 12. olabilmişti.

Fransız pilot, ünlü pistteki ilk Formula 1 performansı öncesinde biraz gergin olduğunu ancak daha önce iki kere Formula Renault ile Monako’da kazanan Ricciardo’yu geride bırakmış olmanın kendine güven verdiğini söyledi.

“Geçen sene World Series’te Monako’da çok iyi olmadığımdan ilk gün için biraz endişeliydim. Ancak yine de bu yeni deneyim için sabırsızlanıyordum.”

“Sanırım bugünkü performansım takım arkadaşımınki ile karşılaştırıldığında gayet iyi. Daniel daha önce World Series’de burada iki kez kazanmıştı ve geçen sene Formula 1 aracıyla da antrenmanlara çıktı.”

“Bu açıdan bakarsak gayet mutluyum. Tur zamanlarının önemli olduğunu düşünmüyorum. Zaten trafiğe takılmıştım ve en hızlı turumda da pite girdim.”

 


Yorumlar

  1. elvan dalton avatarı

    Hele bi dur genç. Sıralamalar falan olsun. Antreman sonuçlarıyla nasıl geçtim ama muhabbeti yapılır mı.

  2. Lovely_F2008  avatarı

    Formula Reno'da bu ikiliyi izleyenler zaten Vergne'in Ricciardo'dan iyi olduğunu bilir . Monza'da kırık ön kanatla bile yarım saniye fark attığı oluyodu Ricciardo'ya hiç unutmuyorum .

  3. işte üstündeki baskıyı azaltmanın en iyi yolu

  4. Erdi  Akkaya avatarı

    bence vergne iyi bir pilot.bir hamilton vettel değil ama yetenekli.tur zamanları olsun yarış sonuçları olsun daha ilk senesinde 2 senedir burda olan takım arkadaşı ricciardoyu şu ana kadar geride bıraktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir