Williams Tek Galibiyetle Tatmin Olmayacak

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado ile İspanya’da damalı bayrağı en önde geçen ekip, Monako’da da favoriler arasında yer alıyor.

Geçen seneye göre önemli ölçüde gelişim göstermelerine rağmen Williams’ta Gillan, henüz hedeflerine ulaşmadıklarını ifade etti.

Gillan: “İşler şu anda yapısal olarak biraz daha gelişti. Bir yarış hafta sonuna gelirken herkes ne yapması gerektiğini biliyor. İyi bir neden olmadıkça planlardan sapmıyoruz”

“Bütün takım birlikte çalışıyor. Geçen hafta sonu çok iyi geçse de takım adına gidilecek daha uzun bir yol var. Ve bunu (ön grupta mücadeleyi) düzenli olarak yapana kadar açıkçası (durum) hâlâ kabul edilebilir değil.”

Williams-Renault aracının gücü ve Maldonado’nun formu ile Monte Carlo caddelerinde güçlü performans beklentisi oluşsa da Gillan, hedeflerinin değişmediğini belirtti.

Gillan: “Bizim açımızdan hedef, puanlar almak. Bu hafta sonu her iki aracın da puanlar almasını istiyoruz. Bundan daha iyi olan her sonuç bonustur. Mücadele çok yakın. Bu yüzden görmek istediğimiz şey bu. Oyun planımız değişmedi.”

“İyi bir sonucu arkamıza alarak buraya geldik ve her iki pilotumuz da dört gözle bekliyor. Çok hazırlık yaptık. Araç Barselona’da güçlüydü ve bu hafta sonunu gerçekten ama gerçekten dört gözle bekliyoruz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir