Facebook Hisselerindeki Düşüş F1'de Halka Arzı Erteletebilir

yazar:

kategori:

Formula 1’in ticari hak sahibi CVC, önümüzdeki birkaç ay içinde Singapur borsasına girmeyi umuyordu, hatta hisselerin bir bölümünün satışı üzerine de anlaşıldı.

Bununla birlikte Facebook hisselerinde yaşanan ani düşüşün ardından Ecclestone, halka arzın şu anda yapılması için zorlamanın anlamı olmadığını belirtti.

CNN’ye konuşan Ecclestone: “Facebook’ta yaşanan küçük sorunun ardından pazar pek parlak görünmüyor. Bu yüzden bekleyip göreceğiz”

Halka arz ertelenmiş olabilir ama  Ecclestone, Mercedes D3ahil bütün takımlarla en azından 2020’ye kadar birlikte olma yönünde anlaşmaya yaklaştıklarını dile getirdi.

Ecclestone: “Artık mevcut bütün takımlar 2020’ye kadar (F1’de olmak için) imza atacak. Sonrasında bir  10 sene daha ve umarım sonsuza denk”

Özellikle Mercedes’in durumu sorulduğunda ise Ecclestone: “Bekleyip görmeniz gerek. Ama Mercedes konusunda her şeyin yolunda olduğuna inanıyorum”

“Mercedes’i F1’deki herkesten çok takdir ediyor ve destekliyorum. Ama işin şekli, sonuçlarla çiziliyor ve bizler sonuçları değiştiremeyiz. Çünkü böyle yaparsak, diğerleri şikâyet edecek.”


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    İkisi Bir Değil. F1'in Dünya Üzerinde Eşi Benzeri Yok.

    Ama Facebook İlk Çıktığından Bugüne Sürekli Kötüye Doğru Gitti.

    Ayrıca Twitter Varken Facebook Gereksiz 🙂

    Ben F1 Halka Arz Edilirse Kötü Bir Durum Yaşanacağını Sanmıyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir