Fry: "Ferrari Farkı Kapatıyor"

yazar:

kategori:

İspanya yarışına büyük güncellemeyle çıkan Ferrari orada 2. olurken Monaco’da da antrenman seanslarında iyi performans sergiledi.

Fry “İspanya’yı temele alarak zirvede olduğumuzu söyleyemeyiz. Makul bir gelişme kaydettik. Belki öndekilerle farkı kapattık ancak en hızlısı değiliz. En hızlısı olana kadar mutlu olmayacağız.”

“Burada da bir kaç güncelleme olacak, Kanada’da daha fazlası gelecek ve ardından aracınızı ne kadar hızlı geliştirebileceğimiz konusunda bitmek bilmeyen sorular ortaya çıkacak. Bu aynı zamanda diğerlerinin neler yaptığına bağlı olacak.” dedi.

Fry ayrıca Ferrari’nin Barselona güncellemesinin mükemmek çalışmadığını ve Kanada’dan önce gerekli değişikliklerin mümkün olmayacağını söyledi.

Fry “İspanya’da yakalamak biraz daha kolaydı çünkü kötü bir noktadan başlıyorduk. Diğer takımların çoğundan daha fazla performans bulmayı başardık. Bunu sürdürmeliyiz.”

“Çoğu şey çalıştı ancak bazıları tam olarak beklediğimiz gibi çalışmadı. Burada bir test yapamazsınız. Burada aracı aynı tutup sürücülerin piste alışması önemli.”

“Sıradaki soruları Kanada’ya gittiğimizde cevaplayacağız.” dedi.

 


Yorumlar

  1. alonsoberker avatarı

    massanın bile hızlandı abi daha ne olsun

  2. Ferrari#100 avatarı

    Ferrari geliştikçe pilotları öne çıkmaya başladı

    Massa bile

    Iki pilotta bugün sıralamalarda ilk beşte olacaklar muhtemelen

  3. şimdi doğruya doğru harbiden farkı kapattılar özellikle geçen yarıştaki alonsonun o müthiş performansı

  4. Klasik dar alanda kısa paslaşmalar yapmış Fry.Net bir şey söylememiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir