Raikkonen: "Hunt'ın Kaskı Hoş Bir Tasarıma Sahipti"

yazar:

kategori:

Raikkonen, perşembe günü tamamiyle James Hunt’ın kasklarına benzeyen bir tasarımla piste çıkarak herkesi şaşırtmıştı. Raikkonen’in Hunt’a olan sevgisi daha önce çeşitli serilerdeki yarışa bu isimle katılmasıyla biliniyor.

Raikkonen “Farklı ve hoş bir tasarım.” dedi.

Hunt’ın kendisinin kahramanı olup olmadığının sorulması üzerine Raikkonen “Her zaman söylediğim gibi bir kahramanım yok ancak onların yarıştığı dönemler hoş zamanlardı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Erdi  Akkaya avatarı

    bence raikkonen'in en büyük problemi istikrar.istikrarsız bir pilot.raikkonen fanıyım ama eksilerinide sölemek gerekir.istikrarlı bir pilot olsa schumi gibi sayısız başarıları olurdu diye düşünüyorum.

  2. tarzları seviyor olabilir, kahramanı olarak adlandırmaması bundandır belki, kaldı ki rai nin de kendine özgü bi tarzı var ve onun tarzı hiçkimsede yok , suskunluğu, sogukkanlılıgı, istikrarı kendisi de bambaşka birisi zaten…..

  3. Kahramanim degil diyor ama Raikkonen gibi hic bir seyi onemsemeyen bir adam bir isim uzerinde bu kadar cok duruyorsa, hele ki kaskini alip takiyorsa kesinlikle kahramanidir diye dusunuyorum 🙂 Hani yarislara o isimle katiliyor bazen falan ama bu kadar ileri gidecegini hic tahmin etmezdim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir