Williams: "Yeni Yapılanma Sayesinde Bu Haldeyiz"

yazar:

kategori:

Geçen sene tarihinin en kötü dönemini geçiren takım bu sene öncesinde üst düzey kadroda yeniliğe gitti ve Jason Somerville ile Mark Gillan gibi isimler yönetici kadrosuna geldiler.

Williams “Çok büyük bir yapılanma değildi, bir kaç yeni isim geldi ve bir kaç değişiklik yapıldı. Bir ya da iki kişi büyük fark oluşturabiliyor. Bu karışık bir konu ve buradaki herkes doğru insanları doğru yerde çalıştırmanın ne kadar önemli olduğunu söyleyecektir. Aracın, sürücülerin ve her şeyin iyi bir şekilde çalışması bir süre alıyor. Şansımız denedik ve başardık.”

“Önemli bir değişiklik olmadı. Aynı yaklaşım ve dayanıklılık. Biraz hızlandıysak bu araç daha hızlı olduğu içindir. Rüzgar tüneli ve sürücülerimiz aynı.” dedi.

2004’ten son yarış İspanya’ya kadar kazanamayan Williams, bu uzun bekleyişin pek kolay geçmediğini söyledi.

Williams “8 sene ve 7 sezon geçti. Ancak bu büyük egoları olan birisi için utanç verici bir zaman.”

“Her yarışa bir miktar kötümserlikle yaklaşıp ardından daha iyi hissedebileceğinizi bilecek kadar uzun süredir yarışıyorum. Tüm grand prix takımları profesyoneller ve çok azı konuşmaya değer sayıda hata yapıyor. Bu yüzden kazananları sürekli olarak kazandıkları yerden almak zordur. Ancak biz doğru olanı yaptık ve onun ne olduğunu gerçekten bilmiyorum. İşe yaradı ve kazandığımız puanlar ile zaman tablosundaki bir diğer 1 numaradan memnunum.” dedi.


Yorumlar

  1. Desenize Doğru pis stratejileri ve Lastik kullanımı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir