Hamilton, Ferrari'nin Performansı Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Lewis Hamiltoni, Monaco’da sıralamalarda rakipleri Ferrari’nin ilk çizgiyi almalarına takım olarak şaşırdıklarını söyledi.

İngiliz pilot domine ettiği haftanın ardından sıralamalarda 3. sırada kalırken takım arkadaşı ise onu takip etti.

Hamilton, Mclaren’in 2. sektörde çok önemli zaman kaybettiğini söyledi.

Hamilton "Biraz daha hızlı olabileceğimizi düşündük ancak Ferrari’nin performansına şaşırdık."

"Seansın gidişinden memnunum ve turum oldukça iyiydi, trafik sorunu yaşamadık ve araç genel olarak iyiydi. 2 iyi tur attığımı düşünüyorum."

"2. sektörde düzlükte ve tünelde çekişten çok fazla kaybettiğimizi düşünüyorum. Son sektörde istediğim kadar geç fren yapamadım. İyi bir stratejimiz var ve yarış için kendimize güveniyorum özellikle tahminler yağmur olacağını belirttiği için." dedi.

Hamilton 3. sırada olmasına rağmen yarın Felipe Massa ve Kimi Raikkonen’e karşı galibiyet mücadelesi vereceğine inanıyor.

Hamilton "Antrenmanlarda hızlı tur atmak oldukça kolaydı ve istesem biraz daha zorlayabilecek güçteydim. Hızlı olduğum konusunda kendimize güveniyorduk ancak 3. seansta da limitlerdeydik. Yarış içerisinde çok zorlayacağız ve mücadele edeceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    kale yerinde:DDgidip bakabilirsin:DD

  2. vayy bee mclarenın kalesi monaco yıkıldı helal olsun ferrariye

  3. tolga soydan avatarı

    attığım turdan memnunum dediya basın toplantısında.

  4. yalçın aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    az yakıt alıp polü alırım daha iyi burası monaco sc. girerse çok yakıt almaının gerilerde başlamanın bi anlamı yok

  5. agresif ve iyimser bir strateji yapacağınız belli ama ne kadar başarılı olur bunu bilmek sımdıden ımkansız. Umarım Her Takım Yarın için stratejisini en iyi sekılde yapmıstır.

  6. McMerc, amacım tartışmak değil ve bu konuyu gereksiz yere uzatmak istemiyorum. dediğim gibi konuşmadan alındığı için farklı farklı geçirebiliyorlar. kaynak mı dedin? buyur en güvenilir F1 kaynağının haberi ve bunun orijinali.

    http://www.autosport.com/news/report.php/id/67681

    Haberde hata yoktur.. Uzatmaya da gerek oldugunu düşünmüyorum

  7. sayın McMerc yukarıda da zaten aynı konudan bahsediyor neresi yanlış? konuşma olduğu için her yer noktası noktasına aynı şekilde vermiyor konusulanları. ben de size şimdi haber içeriisnde yazılanları mı vermeliyim?

    çeviride hata yoktur, isterseniz autosportun haberinden bunu kontrol edebilirsiniz şüpheniz varsa.

    Teşekkürler

  8. neden hava alalım yarış bitti sanırım,polü alan yarış kazan mışmı oluyor anlamadım…

  9. Güzel kardeşim haberde Hamilton'un söylediklerinin gerçekle uyuşmamasıyla sıralama sonucunun ne alakası var açıklayabilir misin lütfen?!?!.. Abdullah abi f1racing.net ve diğer tüm sitelerde Hamilton'un açıklaması bu şekilde, çeviride hata var kusura bakmayın, düzelttikten sonra benim mesajlarımı silebilirsiniz. 2. sektörde değil son sektörde vakit kaybettik, birkaç virajda birden istediğim kadar geç fren yapamadım ve büyük ihtimalle farkı yaratan bu oldu demiş, ayrıca 3 seansta tam olarak limitte olmadığını ve aracının rahat olmadığını söylemiş.

  10. "I think we did a solid job and for sure we anticipated we'd be a bit quicker, but we were surprised by Ferrari's pace," Hamilton said. "Both my laps were good, I was happy with how the session went and had no problems with traffic. We lost a little bit in the last sector, but I pulled together two solid laps and the time just wasn't there. I'm happy with the strategy we're on and tomorrow we'll see just how well we'll fare." … "We lose out a lot on traction in sector two, just before going into the tunnel and the chicane and in the final sector a couple of corners we can't brake quite as late as we want to which is probably the difference," he added. "In practice doing a lap was quite easy and I could push harder if I wanted to, so we were happy with the pace. In Q3 we just had to be more on the limit and the car wasn't quite as happy, but we'll have to push in the race."

  11. vahit başol avatarı

    hemen sorunlu olmus dersınız.mclaren pılotları ve tarftarları okadar emındıkı ılk cebı alacaklarına ama ılk cepte forzeler olunca boyel acıklama yaptılar,bence yarısı forzeler alır gıbı gelıo gecıs cok zor.ama yagmur olursa ıste osaman manyak bır yarıs olur.ınsallah yagıs olurr:))

  12. çeviri de hiç bir sorun yoktur!

    Teşekkürler

  13. Bu çeviri biraz sorunlu olmuş arkadaşlar, Hamilton daha farklı şeyler söyledi bi kontrol edin isterseniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir