Massa, Pole Pozisyonunu Kazanmasına İnanamıyor!

yazar:

kategori:

Felipe Massa bugünkü yarışta pole pozisyonunu beklemediğini kabul etti sıralamaların ardından.

Brezilyalı pilot Monaco’daki 1:15.787’lik derecesi ile bu sezonki 3., kariyerinin 12. pole pozisyonunu kazandı.

Massa "Hâlâ pole pozisyonunu kazandığıma inanamıyorum. Bu inanılmaz."

"Bazı virajlarda bazı püf noktaları öğrenmek için çok çalıştım ve mükemmel bir aracım var. Hâlâ pole pozisyonunu kazandığıma inanamıyorum."

"İlk denemem çok kötü değildi. Bir kaç virajda zaman kaybettiğimi gördüm ve derecem Raikkonen ve Lewis’ten çok geride değildi. Bir kaç salise olduğunu düşündüm ve tur zamanımı geliştirebileceğimi biliyordum."

"Ancak onların da geliştireceğini düşünüyordum ancak ben daha iyi geliştirdim ve mükemmel bir tur attım ve Monaco’da mükemmel bir tur atmak neredeyse imkansızdır."

"Her virajda aynı olmayı başardım ve pole pozisyonundayım." dedi.

Pole pozisyonuna rağmen Brezilyalı pilot yarınki yarışın zor olacağını kabul etti.

Massa "Yarın başka bir gün olacak ve her şey zor olacak. Yağmur gibi bir çok teorik sorun var ve yağmur her an gelebilir. Ancak koşullar ne olursa olsun mükemmel bir yarış çıkarmayı umuyorum." dedi.


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    yasin bu yorumlardan sonra gelip,rezil oldum demesi lazım mert bir insanın:DD

  2. yarıs bitti galiba sizin oralarda.:S

  3. artık mclaren neyı bahane edecek bılemyrmm monaco monaco dıyolardı burdada ferrari üstün artıkkk kabullenın mcccacılar 😀

  4. onur aybars avatarı

    "ALONSO DAHİ KAZA YAPMIŞ, MASSA YAPMAMIŞ" sözünü söyleyen bendim. Bu sözü espiri maksadıyla söyleyip, kimse bir yere çekmesin ve herkes doğru anlayabilsin diye cümlenin sonuna ":)" işareti atmıştım. Bazı arkadaşlara bu kadar koyacağını tahmin etmemiştim. Özür dilerim… (Son cümlede espiri yapacaktım ama şimdi onu da yanlış anlayan arkadaşlar olur…)

  5. yalçın aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    ben bieşy demedimki kendi sölüyo kendinin inancı yoksa ben nedyim bende severim massayı ama ilk başta kendinin inanaması gerek

  6. adem nsanoğlu avatarı
    adem nsanoğlu

    valla kardeşim bir insana 40 defa deli dersen deli olurmuş.adam en zor pistlerden birisi olan Türkiyeyi 3 kere kazanmış.monaco da pole almış ve diğerleri…ama yok vurun sesi çıkmayana…masanın en büyük eksii vizyon sahibi değil. ne kadar yetenekli olursan ol kendini bir şekilde satamıyorsan massanın durumuna düşersin.

  7. yalçın aslangören avatarı
    yalçın aslangören

    kendi bile inanamıyor biz ne diyelim :P:) inş yarışı kimi alır hamilkg. almasında:)

  8. doğru söylüyorsun,aslında burada yarışan bütün pilotlar çok özel,o hızlarda o virajlarda o hızda gitmek,evde yayılıp izledikten sonra bilgisayar karşısında pilot silahşörlüğü yapmak atıp tutmak bence çok ayıp ,massa bugün iyilerin en iyisiydi,ordaki bütün pilolar iyi vettelde,sutilde,nelson ve glock u sayamayacam kusura bakmasın reno ve toyota sever arkadaşlar…

  9. teşekkür ederim fatih kardeşim, böyle düşünmen de beni mutlu etti.

    ayrıca padokman arkadaşım, felipe'nin kariyerinde bir devrin kapanıp yenisinin açılmasını anti-massacı arkadaşlar çok daha iyi bilirler. malum ellerinde felipe'ye saldırabilmek için bir tek monaco pisti kalmıştı, orayı da bugünkü baştan sona domine edilen ve sonucunda pole ile biten bir günde devirdik. adam iyi ki 2006'da sıralamada kaza yapmış, anlata anlata bitiremediler :)) halbuki kimi geçen yıl sıralamada, hami geçen yıl antrenmanda, alo bu yıl antrenmanda kaza yaptı ama ne hikmetse akılda kalan sadece felipe oldu. neyse bu günkü 3 seans dereceleri de en güzel cevap oldu.

  10. Felipe Benim Gozumda 4 4 Lük Bir Pilot Bir Cok Kişi Felipeyi Cekemiyor Gibime Geliyor Cunku COk Sacma Yorumlar Yaziyorlar Dunki Yorum Mesela (Alonso Bile Kaza Yapmis Massa Yapmamis) Lafa ßak Cay Demle Derdik Kucukken 🙂

  11. Fatih Şahin avatarı

    massathebest,felipe gibi sende harikasın.
    çok güzel bir yazı.Türkiye gp'de deki yazında harikaydı.

    basın toplantısında felipe'ye dediki;monaco'da pole pozisyonunu alıpta kazanan 1979 yılından bu yana olmamıştır tabi sen bunları bilmezsin veya hatırlamazsın gibisinden bir söz etti.
    felipe'nin aslında ona cevap vermesi gerekirdi.ona bakarsanız barselona gp'yi de kazananlar hep dünya şampiyonu oldu ama felipe hariç.=)belki 29 yıllık bir aradan sonra bu olayı gerçekleştirebilir.neden olmasın.ayrıca Türkiye ve Monaco'da Felipe beni çok şaşırttı.Beklemediğim başarılara imza attı.dilerimki yarında zafer ile dönsün monaco'dan.Felipe'nin 12 pole'ü var fakat bunlardan monacoyu saymazsak 7 zaferi var sanırım.yani 11/7 pek iyi değil aslında.

    Dediğin gibi Felipe artık şampiyonluk için saldırmalı.buz adama geçit vermemeli.

  12. yahu massabest sanki adam istanbulu fethetti,bir devrin kapanıp yenisinin açılması falan…:)

  13. sevin felipe mutlu ol kendinle gurur duy. seni küçümseyenleri yerin dibine sokmaya devam et. eleştirebilecekleri tüm noktalara imzanı at, sonunda senin için söylenebilecek tek şey tebrik etmek olsun. tabi süper egoları buna izin verebilirse :))) alemin kralı sıradaki şampiyon tebrikler. seninle gurur duyuyoruz. ferrari de duyuyor, 8 sene sonra monacoda poleyi getiren adam! tebrikler sana, bundan sonra şampiyonadaki yolun açık, engelleri birbir geçmeye devam, bugün kariyerinde bir devrin kapanıp yenisinin açıldığı bir gün. helal olsun sana felipe.. saldır artık şampiyonluğa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir