Prost: "Alonso'nun Yeni Bir Takım Arkadaşına İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

Ferrari’nin ikinci sürücüsü Felipe Massa bu sene oldukça zor bir dönem geçiriyor ve Brezilyalı sürücünün bu sene sonunda takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Prost “Ferrari yegane bir takım. Onlar için iki üst düzey sürücünün aynı anda olmaması en iyisi. Dürüst olmak gerekirse genç bir sürücü mü yoksa daha deneyimli bir sürücü mü almaları doğru emin değilim.”

“Ancak ne olursa olsun iki üst düzey sürücü olmamalı çünkü zaten Alonso ile bir numaraları var.” 

“Alonso her zaman tepede ve bu onun özelliği. Bazen aracı daha iyi, bazen kötü oluyor ancak o her zaman puanlar alıyor ve her zaman mücadele ediyor, asla düşmüyor.”

“Böylesine denkliğin çok olduğu bir şampiyonada bu çok önemli.” dedi.


Yorumlar

  1. o takım mclaren değil williams dı bikere 1993 senesi için

  2. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Elbette ki burada kalmasına engel teşkil edecek bir sözcük\anlatım biçimi barındırdığı için kaldırıldı.
    Tabi anlarsınız ki, örneğini veremiyorum.

  3. bahsı gecen yorumu ben 10 saat once yazmıstım.sana yorum yazma zahmetıne bıle gırmezdım ama bu ılk ve son olacak hangı kabılıyetınle ovunuyorsunda benım ahlak anlayısmı sorguluyrsun.toplumun ahlak anlayısının kalbı buradamı atıyor.ayrıca benım yazdıklarımdan etklencek kadar ahlakı yeterlıgılı olmayan bır toplummusunuz sız.

  4. Ahlak ve terbiyeden dem almamış insanların yazdıkları toplumun göz güzelliğini bozduğu düşünülerek bazı srfiyat münasebetindeki yorumlar silinmiş olabilir.BU silinmiş yorumlara kuyruk sallayana kadar yazdığın kelimeleri okusan… başkalarınında göz güzelliklerini çamurlamak zorunda kalmazsın.Sizin gibi monopoli zevkçi toplum bireylerinin bireyliklerini kendilerine hatırkatabilmek gereklidir.

  5. sen kım oluyorsn sen defol gıt adama bak sankı sahsı mulkunden adam kacırıyor burası herkese acık bır sıte ve ıstedıgmı yazarım.sana kemık atan oldumu hemen atlamıssın yazdıklarım dıkkat edersen sıte yonetımıne

  6. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    sevmek zorunda değilsin ama her alonso haberinde olmak zorunda da değilsin.Defol git kendi pilotunla ilgilen.Hem sevmek zorunda değilim diyor hem de her alonso haberinin altında yazıyor. sevmiyorsan terket.

  7. ayrıca sahsı fıkılerımı dıle getrıyorum.ferrarıyı ve cırkef sıkecı pılotları alonsoyu sevmek zorundamıyım.

  8. ben bu habere yorum yapmıstım neden sılınmıs bırısı acıklayabılırmı? hakaret mı ıcerıyordu ya da argo kelımemı kullandım ızah edın lutfen.bana cevap yazanlar edep sınırlarını asmıssa bundan banane benım yorumum neden sılınıyor suclu onlarken…

  9. sen onu bunu bırak da, şuy sayfaları kapatıp açıp kendine oy verek kadar umutsuz ve çaresiz bir durumda mısın?

  10. rocco junior avatarı

    Hocam bir el atın msjlara ya gözünüzü seveyim!

  11. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    İktidar önemli değil.Batıda sizi insan yerine koymuyorlar.Diktatörünüz,sahte başkanınız hakkında ne dalga geçiyorlar basında,gençler kafelerde bizde tabiki destek veriyoruz onlara.Biz onlarla arkadaşız.İnsan insanının halinden anlıyor nede olsa.Sizin gibileri görüncede……. neyse sen tahmin bile edemezsin 🙂 Buda sana yeter.Sonsuza kadarda böyle olacak takunyalı insan.

  12. siteyle ilgilenen yok mu yaw ? adam burada gelmiş alonso taraftarlarına ateist demiş iktidar karşıtı demiş nereden cıkardıysa ama banlayan yok.

  13. begenme rekoru kırılcak galiba 😀

  14. like rekoru kırılacak galiba 😀

  15. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Acınacak haldesin.Neyse değerli vaktimi senin gibi birşeyle daha fazla kaybedecemeyeceğim.Zaman benim için çok önemlidir.

  16. Biz çok şükür imanlıyız. Ateiste tapmıyoruz. Ateistçiler kendilerine baksınlar, acaba ben nerede yanlış yapıyorum diye bir düşünsünler.

  17. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Sen satanistsinde ne oluyor?

  18. Olmadı minardi… Ateistçileri sinirlendirmişsin bak. Hiç oldu mu… Ne güzel ateistçilik oynuyorlardı. Bak şu işe… Tekerlerine çomağı sokunca başladılar klişe laflara… Yine de bu millet onları hiçbir zaman iktidar yapmayacak Allah'ın izniyle… Bu hakikat onlara yeter…

  19. williams da

  20. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Umarım sezon sonuna kadar gider ve sinirden tv kırma noktasına gelirler.İlk sırada gördükleri renk kırmızı,kaskı mavi olsun.Kötü sözleride dönsün dolaşsın kendinlerini bulsun.Hakikat budur.

  21. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    o hakikatçıdır.hirşeyi bilir.yalnız ferrarinin güçlenmesi baya zoruna gitmiş.

  22. Senin çağdaşlığın insanların yorumlarına ve düşüncelerine saygı duymamaksa yaşasın takunyalılar.

  23. Forza Felipe avatarı

    Massa ne kıpırdansa bu tip yorumları görüyoruz.O yüzden birşey demeye gerek yok.

  24. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Massa Schumi zamaninda da ayni konumdaydi, yasi ve kariyeri geregi bu durum o zamanlar pek goze batmiyordu sadece. Hickimsenin gozunde de Schumi ile ayni kefede degildi, olamazdi zaten. Kimi doneminde (2008 ozellikle) on plana cikmasinin nedeni Kimi'nin hicbir zaman takimda Schumi ya da Fernando gibi lider konumuna gelememesi, daha dogrusu gelmemesi. Bunun nedeni de karakteri tamamen, F1'in yarismak disindaki konulariyla ilgilenmeyi pek sevmedigini herkes biliyor.

    Simdi cikip da Ferrari Felipe'yi eziyor, test pilotu olarak kullaniyor demek, cok da gerekli degil kanimca. Ferrari yillardir pilotlari icin ayni politikayi izliyor, bundan sonra da degisecegini sanmiyorum.

    Felipe' nin tek sampiyonluk sansi 2008 idi, bundan sonra Ferrari'de sampiyon olmasi mumkun degil, sampiyonluk olasiligi olan bir takima gitmesi ise neredeyse daha da olanaksiz. O yuzden Felipe, ya Ferrari' nin kendisine sundugu rolu kabul edecek ve mumkun oldugunca puan almaya calisacak, ya da takimdan gonderilecek. Maalesef durum bu kadar net.

  25. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    takkeliler,cübbeliler,takunyalılar f1 izlerse yorumlarıda anca bu kadar fakir edebiyatı olur.Aynı tipler,aynı mimikler.Çağdaş dünyadan uzak.

  26.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Massa ne çok sevenin varmış. Pardon Alonso ve Ferrari ne çok düşmanınız varmış. 2 tane antrenman seansını önde bitirmek Massa'nın geri döndüğünü gösteriyorsa inşallah öyledir.

  27. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    ümer massa pirellinin alonsoya çalıştığını söylemeyi unutmuşsun.ona üzel lastik üretiyormuş.massanın şasisini değiştirdikleride yalanmış.massanın aracı yamukmuş.bunları sağlam kaynaktan duydum.bi kenara not et.ilerde massa haberlerine yazarsın.

  28. Hayır yok. Massa Alonso'nun başına gelmiş en iyi şeydir. Değiştirirlerse Alonso'nun gerçek performansı ortaya çıkar bu da o malum zihniyetin işine gelmez.

  29. Massa NoFear  avatarı

    Massa Monaco da antrenmanda uçuyor adeta

  30. Ömer_Massa avatarı

    Arkadaşlar şu bir gerçek ki bunu herkes biliyor hani ortamı germek değil amacım ama massa schumi ye ezilmedi ki bırak bu kadar ezildi deme lafını 2006 senesini herkes hatırlıyordur.ben yanlış hatırlamıyorsam massa'nın 3 polü var hatta brezilya yarışını kazanmıştı schuminin lastiği patlamasaydı massa zaten yol vereceğini söylemişti.yani çoğu zaman schumiyle kafa kafaya tur zamanları vardı.yarış kazanmıştı.americada.raikkonen gibi bir pilotu yendi.alonso çok iyi sürücü gerçekten kimse hakkını yiyemez.ama bu kadar abartıldığı kadar da fark yaratamaz.yaratamamalıydı.ne demek 0.6 0.8 hiç bir zaman bu farkı ne schumi nede rai attı.sıralamalarda massa'ya yanlış söylüyorsam arkadaşlar hatırlatın hatta düzeltin.bu araç gerçekten alonso için geliştiriliyor.gerçekten massa test pilotu gibi kullanılıyor diyorum.ama bu görüşüm bugün sıralamalardan sonra değişebilir.bakalım massa polü alırsa dominic in tavrı yine sen alonsoya yardım edeceksin diyip.kestirip atacakmı?

  31. bana kalırsa ferrarının yaptıgı sporun dogasına yakısmıyor ve tamamen gerıcı bır zıhnıyet.ıkı pılotada esıt kosulları saglayıp ıyı bır mucadele ornegı sergılemerını beklemek varken sen kalkıp bu mucadeleye bır pılotun lehıne yon verıyorsun.bu konuda mclarenı tebrık etmek gerek.tabı mclarene gelıpte caylak bır pılota yenıldıkten sonra takımı suclayan çirkeflerde gorduk.

  32. aynı fikirdeyim daha arzulu görünüyordu

  33. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    1.lik alonsonun ruhunda var şartlar ne olursa olsun bunu sadece alonso taraftarları söylemiyor herkes söylüyor bu yüzden şimdi secdeye kapanın 😀

  34. massa kazadan sonra F1 i bırakmalıydı, kendisi kabul etmiyor ama asla eski massa olmadı. kaza ölümcüldü, bıraksaydı sevenleri onu eski hali ile hatırlasalardı daha iyiydi.
    bu arada Prostun babası karadenizliymiş :))

  35. Prost mclarende yaptığı sözleşmeyi hatırlamış heralde.
    "benden iyisini (Senna) yanıma getirmeyeceksiniz"

  36. Mclaren_Sauber_Duhan avatarı
    Mclaren_Sauber_Duhan

    Massa'da bana göre bir değişiklik yok Ferrari çok yavaş Massa'ya yazık ediyorlar…Önüne gelen eleştiriyor,Ferrari aracı daha iyi olsaydı sezonu domine edecek gücü sahip olurdu Massa.

  37. Asıl Massa'nın yeni bir takım arkadaşına ihtiyacı var.

  38. Alonso'nun yanına daha güçlü bir pilot gelse sanki izin vericeklermi yarışmalarına ? Konuşanda Prost başka biri dese içtenlikle söylüyor derimde sen Senna'yı çekememiş adamsın Alonso'ya mı Ferrari'yemi akıl veriyorsun ?

  39. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    tabi tabi alonsoya önem vermeseler massa alonsoyu tokatlar ikiye katlardı.tıpkı daha önce raikonene yaptığı gibi.

  40. Erdi  Akkaya avatarı

    monaco'da araç üstü görüntülerde massa beni çok şaşırttı.bence massa monaco'da başarılı olucak gibi.

  41. herseyide massaya bağlamayalım.ferrari alonsoya daha çok önem veriyor.massa test pilotu gibi kullanılıyor suanda.alonsonun kafası rahat.

  42. massa schumi dönemindeyken bile bu kadar ezilmemişti yanlış mı hatırlıyorum? ne oldu bu massaya kariyeri bitti resmen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir